Speltips inför Real Betis – Real Madrid 13/1: Släpper det snart?

Spelbloggare Publicerat: 13 januari 2019

Det är – faktiskt – lockande odds som ställs ut på Real Madrid, som underpresterat så enormt under året, inför när de ställs borta mot ett Europajagande Real Betis på Benito Villamarín Stadium.

Annons:

Femteplacerade. Tio pinnar från serieledande Barcelona. Man kan peka på ett flertal saker som skötts illa och som måste förbättras, men det stora och mest uppenbara är det facto att en spelare som Cristiano Ronaldo – ansedd som världens bästa – inte ersattes i samband med hans flytt till Juventus.

Givetvis är det så att Real Madrid trots det ska kunna leverera bättre än såhär, men det är klart att en rejäl del av deras slagkraft försvunnit. Även under tränaren Santiago Solari, som klev in på posten i oktober förra året, har problemen varit lika stora som innan.

Real Betis hittas bara en position och fyra pinnhål bakom Real Madrid – och ska med det tituleras som ett litet utropstecken, även om det varit uppenbart att kapacitet finns och att det skulle kunna bli att slåss om en plats ut i Europa. Ganska helgjutet lag, stabilt och bra.

Hos värdskapet är Sidnéi skadad, Júnior Firpo osäker och Takashi Inui på spel för sitt Japan i Asian Cup. Ska inte påverka överdrivet mycket, dessa avbräck och det eventuella sådana.

Trots allt – raka tvåan spelas

Vi är väl medvetna om hur svajiga och opålitliga Real Madrid det facto är. Upprepande tillfällen de svikit som storfavoriter. Händer såväl för lite framåt som släpps till för mycket bakåt.

Här saknas också spelare som Toni Kroos, Gareth Bale, Thibaut Courtois och Lucas Vázquez. Långtifrån vilka namn som helst.

Ändå ser vi det av värde att investera i Real Madrid denna afton, i veckans sista Primera División-match. Efter den så bitska och oväntade förlusten mot Real Sociedad, värjdes i alla fall Leganés undan med 3-0 i veckans cupspel. Precis de besked som önskades; tre baljor och en hållen nolla.

Real Betis är inte att underskatta, men har säckat ihop lite på sistone; kryss hemma mot Real Sociedad i Copa del Rey senast och innan dess åktes en förlust på när tabelljumbon och ofta helt oävna Huesca stod för motståndet. Det följde upp ett hemmakryss mot Eibar.

Allt som oftast har skrällspelen varit de av lockande karaktär när Real Madrid varit i farten under året. Här ser det annorlunda ut. 2,15 x insatsen räcker väl för att investera i den raka tvåan?

Annons:
  Rygga spelet hos Speedybet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Real Madrid vinner, rak tvåa
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, söndag 13/1
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.