Speltips inför Real Betis – Real Valladolid 21/10: Sen söndagsmatch

Simon Pålsson Publicerat: 21 oktober 2018

Det blir ett givet målspel inför söndagens sena match i La Liga mellan Real Betis och Real Valladolid, en match som är helgens sista i Spanien.

Annons:

Då är det dags att summera ännu en intensiv helg med spansk ligafotboll. Det går minsann inte att klaga på underhållningen så här långt och söndagen lär inte bli mycket sämre. Det sista mötet spelas mellan Real Betis och Real Valladolid, två lag i behov av poäng.

Om vi ser till den sanska ligatabellen är de thär två relativt jämna lag. Eller ja, väldigt, väldigt jämna lag. Båda har nämligen tolv inspelade poäng på åtta omgångar. Det är också tre vinster, tre kryss och två insläppta var som gäller.

Men likheterna slutar inte där.

Med sex insläppta var har båda lagen visat sig solida bakåt och det har varit en förutsättning för att plocka så många poäng som de trots allt gjort. Fem respektive sju mål framåt vittnar också om att det finns att jobba på i offensiven. Kanske kan det lossna nu? Det är vi tveksamma till.

Spel på målmarknaden

Cristian Tello och Andrés Guardado är osäkra till spel för hemmalaget. Det kommer förmodligen öppna för William Carvalho på mittfältet, en mycket bra ersättare för Real Betis. Det går minsann inte att klaga på sådana förutsättningar, även fall han främst har defensiva egenskaper som sina primära styrkor.

Hos gästerna är både Duje Cop och Keko otillgängliga inför den här matchen. Det som roroar mer är att Oscar Plano fortfarande inte har lyckats komma tillbaka i fullt slag än. Han väntas inte göra något avtryck i den här matchen heller, men Real Valladolid hade behövt honom tillbaka snart.

Som tidigare nämnts är det här två lag som har snubblat sig fram lite i offensiven och som sett lite krampaktiga ut så här långt. Samtidigt är det också två relativt solida lag bakåt, varpå de inte direkt släpper in så många mål.

Under 2,5 mål spelas till 1,78 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds:  1,78 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  20:45, söndag 21/10
TV:    strive logo
Stream:    strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.