Speltips inför Real Madrid – Eibar 13/3: Måltankar från La Liga (uppskjuten)

Spelbloggare Publicerat: 11 mars 2020

Det är en på alla sätt och vis blytung och viktig batalj som ska utspelas mellan Real Madrid och Eibar på Santiago Bernabéu i fredagens La Liga. Dunkel form till trots värderas hemmalaget som storfavoriter. Kanske för stora sådana?

  Spela under 3,25 mål (asian) till oddset 1,83!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama Real Madrid – Eibar utan kostnad: Läs mer om hur – här! Få dessutom 1 500 kronor att spela för med så lite som en femhundring i första insättning.
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Två bollar i luften – titeljakten i La Liga och slutspelet i Champions League. Det är mycket som står på spel för Real Madrid under spelårets senare del, och här är de pressade till att kamma hem de tre poängen.

Trots Él Clásico-vinsten häromveckan har Real Madrid fortfarande två pinnar att hämta in på Barcelona – innan dess åktes en 0-1-förlust på mot Levante och nu senast med 1-2 mot Real Betis. Under all kritik, förstås, mitt i stundande titeljakt. Addera på det 1-2 att hämta in på Manchester City i nästa veckas CL-retur – och det på Etihad Stadium.

En annan ände av tabellen tampas Eibar med näbbar och klor – kontraktet ska fixas. De är för närvarande två platser och två poäng ovanför bottentrion, så ett litet försprång, men kan samtidigt inte luta sig tillbaka mot någon bra form; har förlorat fyra av deras fem senaste matcher och vunnit blott en av åtta.

Det handlar om toppen mot botten. Ett Real Madrid som slåss om titeln och ett Eibar som slåss för kontraktet. Favoritskapet, det är odiskutabelt.

Annons:

Ingen målfest

Vad vi inte känner oss lika säkra på är att siffrorna kommer skjuta upp i höjden. Real Madrid är en bra bit ifrån formtoppen, ser uddlösa ut och spelare som Gareth Bale och Eden Hazard är saknade i det offensiva. Ett för tungt lass på Karim Benzema angående målskyttet.

Nu väntar också en livsviktig CL-batalj till nästa vecka. Redan lite fokus riktat ditåt? Eventuell rotation. Tidiga byten om matchen leds.

Eibar må släppa till för mycket, sett till chanser och mål, och resultaten går emot dem. Här ska de emellertid vara medvetna om kvalitetsskillnaden som råder, sannolikt backa hem djupt i banan, och bör då hålla kunna hålla ihop det hyfsat.

Anmärkas ska också att enbart en av Eibars 12 senaste La Liga-matcher innehållit fler än tre mål. Real Madrid har tre raka under dito.

Under 3,25 mål (asian handicap) är en position vi med glädje tar till oddset 1,83 hos Bet365. Halv vinst på spelet vid exakt tre gäller då.

Annons:
  Rygga spelet hos Bet365 – Få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,83
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00, fredag 13/3
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo unibettv logo

 

Annons:


Annons: