Speltips inför Real Madrid – Real Sociedad 23/11: Kvälls- och toppmatch

Spelbloggare Publicerat: 23 november 2019

Två storsegrar och målfester i ryggen – är det möjligen dags för en reaktion när Real Madrid välkomnar ett Real Sociedad som knappast ska underskattas till Santiago Bernabéu? Här – ett speltips från målmarknaden. 

Annons:

Annons: Streama Real Madrid – Real Sociedad och övriga La Liga-matcher kostnadsfritt hos spelbolaget Snabbare. Via oss på Spelbloggare får du dessutom en kickstart på ditt spelande hos dem – en välkomstbonus som dubblar din första insättning, upp till hela 2 500 kronor. 

Vilken toppstrid som håller på att utvecklas i spanska La Liga, va?

1. Barcelona, 12: 25p, +18 mål
2. Real Madrid, 12: 25p, +16 mål
3. Atlético Madrid, 12: 24p, +7 mål
4. Sevilla, 12: 24p, +3 mål
5. Real Sociedad, 12: 23p, +7 mål

Och här en match med största inverkan på hur den här striden ska utvecklas, där Real Madrid i vanlig ordning inför hemmapubliken på Santiago Bernabéu är nedplitade och berättigade favoritskapet.

Någon enkel match, eller att de tre poängen skulle kunna räknas hem redan på förhand, kan däremot inte räknas med. Real Sociedad har, som facit understryker, stått upp väl och varit närmast identiskt lika starka som Real Madrid. Ur underhållningssyfte, från neutral synvinkel, är det väldigt trevligt att det ännu är så pass tajt uppe i toppen.

Nu har det heller inte spelats seriefotboll i det spanska finrummet på två veckors tid, varpå det är väldigt välkommet med en höjdartillställning som denna. Bara att luta sig tillbaka, njuta – och varför inte höja tempen med ett spel på matchen?

Annons:

Gareth Bale petas?

4-0-vinst borta över Eibar senast. Tennissiffrorna 6-0 mot Galatasaray i Champions League innan dess. Det är klart att det när som helst kan smälla och offensivt explodera när Real Madrid är ena sidan av en match.

Men det finns en annan sida av myntet också – och det är att nollan hållits i fem matcher på raken. Här väntar också en tuff motståndare tillika toppkonkurrent, varpå det förmodligen inte kommer bli någon förkrossande seger, om ens en seger.

Hos Real Sociedad var besvikelsen påtaglig när de bara fick 1-1 hemma mot Leganes precis innan uppehållet, men annars har de sett solida ut och vi räknar med att de kan ställa till med problem för hemmalaget denna lördagsafton. Och vad det kommer handla om? Att spika igen bakåt. I första hand, då.

Offensiva avbräck stör därutöver Real Madrid inför matchen; Marco Asensio, James Rodríguez och Lucas Vázquez skadade. Någon Gareth Bale, efter sina kontroversiella uttalande under landslagsuppehållet, lär vi inte få se på planen heller.

Så, en tät snarare än öppen och fartfylld toppmatch att vänta?

Under 3,5 mål spelas till oddset 1,80 hos Bet365.
Annons:
  Rygga spelet hos Bet365!
Regler & villkor gäller. Stodlinjen.se. +18 år. Fler detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,80
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00, lördag 23/11
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo unibet logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:

Annons: