Speltips inför Real Madrid – Sevilla 18/1: Tungviktsmatch

Spelbloggare Publicerat: 18 januari 2020

Det är allt annat än skrivet i sten att toppfajten Real Madrid och Sevilla emellan ska bli en målfest, utan här lutar vi på Spelbloggare.se snarare åt att det blir en mer tajt historia. Förutom speltips hittar ni stream, odds och införrapport här.

Annons:

Gratis stream: Se matchen – helt kostnadsfritt! Läs mer här.

Toppkvartetten i La Liga är svårskiljaktig, om än med ett visst försprång för den bäst placerade duon i Barcelona och Real Madrid. Dem emellan skiljer enbart två plusmål till katalanernas fördel i målskillnadskolumnen. Bakom dem hittas Atlético Madrid och just Sevilla, fem pinnhål bakom.

Med andra ord kan det här bli en match där Real Madrid antingen rycker eller där Sevilla tajtar till ställningen i toppstriden. Under söndagen ställs Barcelona mot Granada på Camp Nou och där kan man med förvänta sig en hemmatrea – något som sätter press på lagen här. Atlético Madrid möter i deras tur Eibar, borta, under lördagskvällen.

Sedan en och en halv vecka tillbaka har Real Madrid slagit ut Valencia ur spanska Supercupen och vunnit finalen över Atlético Madrid i densamma. Matchen var extremt tät och räddningen kan ha varit Federico Valverdes ömsom taktiskt och ömsom helt galna röda kort under förlängningen, vid ställningen 0-0. Fått en energiboost utav detta?

Till följd av utvisningen är Valverde indisponibel för den här matchen, precis som skadeduon Marco Asensio samt Eden Hazard. Karim Benzema och Sergio Ramos står som osäkra. Startar mest sannolikt inte matchen.

Sevilla kommer i deras tur från en äkta “walk in the park” från att de ställdes mot blåbärsklubben Escobedo, som huserar i fjärdedivisionen, i Copa del Rey – vann med fem mål mot noll på resande fot.

Enda avbräcket för bortalaget är på avstängde Lucas Ocampos. Kan därmed ställa ut den närmast bästa möjliga startelvan.

Annons:

Ingen målfest

De offensiva bortfallen sätter förstås sina spår i Real Madrid; Eden Hazard, Marco Asensio och i alla fall med en troligtvis icke-startklar Karim Benzema. Just anfallsspelet har också hackat en hel del, samtidigt som man verkligen fått ordning på försvarsspelet. Tre av de fem senaste matcherna har slutat mållösa. Hållen nolla i fyra. Fem av de sex senaste med max två mål.

Till Santiago Bernabéu kommer ett tufft och kompetent Sevilla, som ändå, såhär på bortaplan mot en världspjäs, lär vilja ta det säkra före det osäkra. Deras trumfkort under vintern, som i stort varit bra, har varit det defensiva och innan 5-0-krossen av ett amatörmotstånd senast hade åtta av nio matcher klivit under den klassiska 2,5-målslinan.

Mycket står på spel i ett toppmöte som detta och då kan rädslan att gå bort sig kan inte sällan ta överhanden. Blir så nu?

Vårt speltips inför matchen blir därför under 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid tre – till oddset 1,83x hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,83
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00, lördag 18/1
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo unibettv logo

 

Annons:


Annons: