Speltips inför Real Madrid – Valencia 1/12: Ansträngt läge

Simon Pålsson Publicerat: 29 november 2018

Det är utan tvekan fokus på målmarknaden som gäller inför det ångestfyllda mötet mellan Real Madrid och Valencia på Santiago Bernabeu.

Annons:

13 omgångar in i den spanska ligasäsongen ser tabellen ut på ett helt annat sätt än vad många hade förväntat sig. Med Sevilla i topp på 26 inspelade poäng finns det klara överraskningar att fokusera på, men att Deportivo Alaves och Espanyol just nu är före Real Madrid i tabellen är bara sjukt.

Real Madrid har 20 inspelade poäng på 13 omgångar och leder därmed bara med tre poäng över Valencia, ett lag som med en bortavinst på Santiago Bernabeu kan ta över sjätteplatsen i tabellen och på allvar hota om Europaplatserna igen. Real Madrid vann viktigt nog med 2-0 i Champions League mot AS Roma i veckan, men förlorade med hela 3-0 borta mot Eibar i ligan förra helgen. Formen är med andra ord darrig.

Valencia har en ganska bra trend bakom sig och har bara släppt in mer än ett mål i en av sina tolv senaste matcher. Det vittnar om en solid defensiv att lita på även mot de bästa lagen, som i veckan när laget alltså håll undan bra mot Juventus (1-0) i Champions League. Faktum är också att Valencia bara släppt in nio mål (färst i hela ligan) så här långt.

Alltid jämna möten

Sergio Reguilon och Casemiro är direkt osäkra till spel för hemmalaget och ser ut att vilas även i den här matchen. Vad som däremot är helt säkert är att varken Nacho eller Alvaro Odriozola kommer till spel. Båda finns med på den officiella skadelistan hos hemmalaget.

Valencia har fortfarande inte sin ryske stjärna Denis Cheryshev tillgänglig och det är tydligt att förvärvet inte har kunnat växla upp än. Rodrigo Moreno är också tveksam till spel men troligen vill anfallaren verkligen spela den här matchen.

Efter en skakig period behöver Real Madrid vinna här men Valencia är som bekant ett av seriens mer svårslagna slag. Mot Juventus föll laget bara med uddamålet och på det hela taget har laget åtta (!) kryss i La Liga den här säsongen. Det säger en del. Real Madrid har bara slagit Valencia med mer än uddamålet en gång sedan 2012. Det säger en del om hur jämna matcherna brukar bli.

Under 3,5 mål spelas därför till 1,66 gånger såsen hos Expekt.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3,5 mål
Odds:  1,66 (Jämför alla odds)
Bolag:  Expekt
Spelstopp:  20:45, lördag 1/12
TV:   strive logo
Stream:   strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: