Speltips inför Real Sociedad – Levante 15/3: Tillbaka på rätt spår

Spelbloggare Publicerat: 14 mars 2019

Efter två stora plattinsatser hoppas skadeskjutna Real Sociedad hitta tillbaka på rätt spår och plocka en lika sportsligt betydelsefull som moralstärkande seger över ett svajande Levante. Här: speltips, odds och startelvorna.

Annons:

0-2 hemma mot Atlético Madrid en ännu klarare förlust, 2-5, borta mot Sevilla. Real Sociedad, efter två käftsmällar, har tappat mark i tabellen och till de senare nämnda av motståndarna, placerade på den sista klara Europaplatsen, ha fem pinnar att hämta in. Gäller att kliva fram nu.

Ett av de problem som Real Sociedad under året haft är ojämnheten i prestationerna; ett par djupare svackor, men framförallt upp och ner från match till match. Ibland även under matcherna. Kapaciteten finns, men det kommer krävas mer för att få medverka i nästa års Europaspel. Förlust här – och det kan vara kört…

Levante må bara vara fem pinnhål bakom kvällens motståndare, men får istället se upp åt andra hållet – konkurrenterna nedanför i tabellen. Samma avstånd har de ned till seriens tredjejumbo, Celta Vigo, och kontraktets fara kan således inte viftas undan hur som helst, i synnerhet så urusel som formen är.

Ettan synas, trots allt

På pappret, spelare för spelare, värderar vi Real Sociedad vara vassare än kvällens motståndare. Där finns det facto potential för Europa, även om de inte fått ut i närheten av allt.

Och nu, efter två tuffa förluster, för den delen i svåra matcher, får de en toppchans att hitta tillbaka på rätt spår – mot ett vältajmat motstånd. Hemmaplansfördelen spelar för den delen också starkt in.

Så, vad är det för ett Levante som står på andra sidan planhalvan? De har tre raka förluster, varav två av dessa på hemmaplan, och enbart ett mål har det blivit framåt i dessa. Därutöver är fem av de sju senaste fajterna förlorade och på bortaplan sex av de sju senaste. Övrig match spelades mot ett iskallt Celta Vigo.

Bland andra saknar Sociedad Willian Jose, Illarramendi, båda skadade, samt Igor Zubeldia. Klasspelare, absolut, men för närvarande borde skillnaderna vara så pass stora att den raka ettan är värd att syna till siffror strax under dubbla insatsen.

Spelet, med andra ord – hemmavinsten till 1,95 gånger pengarna hos Fastbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Real Sociedad vinner, rak etta
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 21:00, fredag 15/3
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.