Speltips inför Real Sociedad – Real Betis 4/4: Ångestmöte

Spelbloggare Publicerat: 4 april 2019

Mitten möter mitten i Real Sociedad och Real Betis – två parter som vill intensifiera jakten på Europaplatserna. Här tittas målen närmare på; blir det proppen ur eller en match av mer tillknäppt karaktär?

Annons:

Annons:
Streama matchen och massvis av andra sportevent helt utan kostnad hos Betsson. Hämta din bonus om 1 000 kronor hos dem här!

Fem matcher utan vinst. Real Sociedad, som inledde kalenderåret 2019 alldeles fantastiskt, har helt förlorat formen och med det tappar tydligt mer mark i Spaniens fotbollsfinrum, även kallat La Liga.

Nu håller pressen på allvar på att tillta. Ska det kunna bli en Europaplats – då är det väl på tiden att kamma hem en trea redan här och nu? Klubben hittas precis i mitten av tabellen, tiondeplatsen, men det är fortfarande förhållandevis tätt till de positionerna av verkligt värde.

Det är faktiskt just Real Betis som hittas på platsen precis ovanför, med en trea som skiljer dem åt. Däremot har Sociedad bättre målskillnad och en hemmavinst denna afton skulle med andra ord innebära ett platsbyte och förändrade styrkeförhållanden inför seriens slutspurt.

Real Betis rosar inte direkt marknaden heller. De har sakta men säkert tappat fotfästet som ett symptom på försämrade resultat och av de 11 senaste matcherna – serien, den inhemska cupen och Europa League – är enbart två vunna och det dessutom mot bottenmotstånd.

På truppfronterna är det ännu mycket som står oklart. Hos kvällens värdskap står Asier Illarramendi, Diego Llorente, Héctor Moreno samt Kévin Rodrigues som osäkra. David Zurutuza som skadad. Gästerna har Júnior Firpo och Francis på kanske-listan.

Målas åt båda håll?

Med hänsyn till båda parters dunkla form är det en hel del som står ovisst inför matchen. Real Sociedad som favoriter? Absolut. På grund av hemmaplansfördelen – den stora skiljelinjen mellan två lag som i övrigt känns svåra att skilja åt för närvarande.

Defensivt är det uppenbart att varken Real Sociedad eller Real Betis står speciellt starkt. De förstnämnda har släppt in mål i fyra raka matcher och i de tre senare av dessa har även BLGM-spelet prickar in och Real Betis har släppt in i nio av deras 11 senaste bataljer.

När det handlar om en så pass betydelsefull match i jakten på Europaplatserna, kombinerat med den svajighet som parterna visat upp, får vi känslan av att det kan skapas en hel del åt båda håll. Kanske som när de möttes senast, då i Copa del Rey – med 2-2 på tavlan?

1,88 gånger pengarna för att det ska bli mål åt båda håll värderar vi som klart spelvärt och det är där polletterna skickas in. Platsen är Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:30, torsdag 4/4
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.