Speltips inför Real Sociedad – Real Valladolid 28/2: Favoritspel

Spelbloggare Publicerat: 28 februari 2020

Den svenska målmaskinen Alexander Isak och hans formstarka Real Sociedad tar emot Real Valladolid som storfavoriter – förtjänta sådana – på Anoeta under fredagskvällen. Vi har matchens bästa bettingtips att dela med oss av.

  Spela real sociedad -1,0 (asian) till oddset 1,91!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama matchen kostnadsfritt: Läs mer om hur här!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Vilken möjlighet de står inför här, Real Sociedad… Det handlar om en hängmatch och en fullpottare, oavsett med vilka siffror, skulle innebära att de klättrat upp från plats sex till tre och således tar position i Champions League-området.

Utöver det har klubben en toppchans att vinna den inhemska cupen, Copa del Rey, efter att ha skickat ut Real Madrid ur kvartsfinalen och nu ha 2-1 på Mirandés, som spelar i andradivisionen, från match nummer ett av två. Väl i en eventuell final väntar Athletic Bilbao eller Granada.

Ljusa tider för Real Sociedad, med andra ord – och en som på allvar tagit chansen när förtroendet från tränarhåll blivit större är svenskstjärnan, unge och talangfulle Alexander Isak. Sprutar in mål. Alltid nyttig även utöver det.

Real Valladolid hittas en bit nere på den undre tabellhalvan av La Liga, men med ett förhållandevis bekvämt avstånd till den nedersta trio som slutligen kommer skickas ner i seriesystemet.

Och formen? Den är hyfsad. Espanyol städades av med två mål mot ett för mindre än en vecka sedan. Det följde upp en uddamålstorsk mot Granada och det ett hemmakryss när Villarreal stod för motståndet.

Annons:

Sex raka hemma

Gästerna har hållit fullt acceptabel nivå på senare tid, men är inget höjdarlag i La Liga-mått mätt och kommer få stora bekymmer med ett vasst tillika hemmastarkt Real Sociedad. Det lutar onekligen åt en favorittriumf i afton.

Totalt har Sociedad, som verkligen fått proppen att åka ur i det offensiva, vunnit fyra matcher i följd samt sex på hemmaplan. Merparten med större siffror än uddamålen. God form sedan en bra tid tillbaka, med andra ord.

Någon avmattning på formfronten ser det heller inte ut att bli. För mindre än en vecka sedan krossades – någonting annat kan det inte tituleras som – Valencia med 3-0 på Anoeta. Mot hemmalaget i rådande slag har vi väldigt svårt att se Real Valladolid ha särskilt mycket att sätta emot.

Klasskillnad, hemmaplansfördel och utsökt form. Ja, vad talar egentligen emot Sociedad?

-1,0 mål (asian handicap) på Real Sociedad till oddset 1,91 ser vi som klara värdesiffror. Gäller då är insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet.

  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 000 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Real Sociedad -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,91
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00, fredag 28/2
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo unibettv logo

 

Annons:


Annons: