Speltips inför Real Sociedad – Villarreal 5/1: Söndagshöjdare

Spelbloggare Publicerat: 5 januari 2020

Formstarkt ställs mot formstarkt i form av Real Sociedad och Villarreal. Anoeta är platsen och därifrån presenterar tar Spelbloggares experter ställning för den ena sidan – men vilken, är frågan?

Annons:

Annons: Gratis stream inför matchen – hos spelbolaget ComeOn: Hämta 500% extra på din första insättning, via oss.

Resan har varit hackig och är långtifrån klar, men luft under vingarna har Villarreal åtminstone fått och tiden strax före uppehållet var säsongens i särklass bästa. Se bara på december månads resultatrad.

Villarreal – Atlético Madrid: 0-0
Sevilla – Villarreal: 1-2
Comillas – Villarreal: 0-5
Villarreal – Getafe: 1-0

Till den åtråvärda toppregionen med Europaplatser i tabeller har man nu blott fem poäng, så det gäller att hålla den goda formen konserverad om säsongen ska landa in någonting att glädjas över. Kanske kan de ställa till med en skräll i deras första match för 2020?

Det som ska nämnas är att Anoeta ofta är en mardrömslik plats att besöka, att Real Sociedad innehar en fantastisk kompetens och dessutom är formstarka; placerade femma och med fem matcher i följd utan att ha förlorat vid ett enda tillfälle. Förra årets avslutande match, borta mot Osasuna, vann man med 4-3 efter en fantastiskt underhållande historia – och ur svensk intressesynvinkel nätade Alexander Isak på nytt.

Annons:

Villarreal står starkt

Favoritskapet i sin helhet för Real Sociedad kan överhuvudtaget inte ifrågasättas, men absolut storleken utav det. De har, precis som tabellen avslöjar, varit något vassare och mer konsekventa än deras motståndare samt stärks av hemmaplansfördelen – men sättet som Villarreal uppträtt på sistone inger respekt.

Det är bara att titta på facit; i matcher mot Atlético Madrid, Sevilla, Getafe och Comillas är facit tre vinster och ett kryss.

När speltipset var skrivet samt publicerat, lördag förmiddag, stod siffrorna för det raka spelet på Real Sociedad i precis under dubbla insatsen hos merparten av spelbolagen – och vi hade snarare skyfflat över ett tjugotal punkter till krysset och tvåan från ettan, om vi haft etiketten oddssättare.

Nu är det istället bara att utnyttja, värdeluckan som uppstått.

Villarreal +0,5 mål (asian handicap) – samma spel som dubbelchansen X2 – tas till 1,98x hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365!
Regler & villkor gäller. +18 år för spel. Stodlinjen.se.

Annons:

Speltips:

Speltips: Villarreal +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,98
Bolag: Bet365
Spelstopp: 14:00, söndag 5/1
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo unibettv logo

 

Annons:


Annons: