Speltips inför Real Valladolid – Leganés 3/1: Spännande bottenfajt

Spelbloggare Publicerat: 3 januari 2020

Real Valladolid står för värdskapet mot La Liga-nästjumbon Leganés på Estadio José Zorrilla under fredagskvällen. Kanske som något stora favoriter, månne?

Annons:

Annons: Streama matchen, hela La Liga och mycket mer hos kostnadsfritt hos spelbolaget Snabbare. Öppna ditt konto här!

Bottenmöte står på tapeten. Real Valladolid har förvisso hela sex poäng som skiljer dem från tabellens röda tabellområde, men är alltjämt i den stora riskzonen att dras in i nedflyttningsstriden och hit kommer de faktiskt med sex raka matcher utan att ha vunnit, varav tre förlorats och tre således slutat oavgjorda.

Matchen före det kortare uppehållet som nu varit under juletiderna var åtminstone ett steg i rätt riktning och där lämnades ett par positiva besked; man löste ett kryss mot Valencia och stod i den matchen för deras första mål under den här vinstfria perioden.

Gästande Leganés fick en mardrömsstart på säsongen och är därför fortsatt cementerade i bottenträsket av serien – men trenden pekar åt ett annat håll; har två vunna, över Espanyol respektive Celta Vigo, och ett kryss, mot Deportivo Alavés, på deras senaste matcher. Innan dessa hade det blivit blott en fullpottare på 15 matcher. Totalvänt – och frågan är om formen konserverats?

Annons:

Värdet på Leganés

Av det mesta att döma kommer det bli en tajt historia på Estadio José Zorrilla under kvällen – målsnålt, och en match som kan sluta mer eller mindre hur som helst. Störst spelvärde finner vi på skrällobjekten, där det finns en del att hämta på Leganés.

Real Valladolid känns inte särskilt heta, fastän matchen senast var ett kliv framåt, och har alltså bara stått för ett mål på de sex senaste bataljerna. Noll vunna. Kommer allt närmare botten, där bland andra Leganés hittas.

Men för Leganés pekar trenden åt ett annat håll – från en katastrofstart under de 15 inledande omgångarna, till att nu ha 2-1-0 i formraden och på dessa fått det att lossna helt i det offensiva. Gillar vad de visat upp under matcherna och här ska poängmöjligheterna vara betydande.

Leganés +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort – spelas till 1,74 gånger pengarna hos 888sport.

Annons:
  Rygga spelet hos 888sport – Få 500% extra i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Leganés +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,74
Bolag: 888sport
Spelstopp: 19:00, fredag 3/1
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo unibettv logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:


Annons: