Speltips inför Sevilla – Athletic Bilbao 3/1: Bud på skräll

Spelbloggare Publicerat: 3 januari 2020

Det är som upplagt för en spännande historia när Sevilla och Athletic Bilbao möter varandra i en av två La Liga-matcher i samband med återstarten av ligan under fredagen.

Annons:

Annons: Ni vet väl att ni kan se hela La Liga och matchen hos spelbolaget ComeOn? Hos de får ni via oss får 500% extra upp till 500 kronor i välkomstbonus hos.

Toppmöte väntar, alltså. Tredjeplacerade Sevilla, fortfarande med visst känn i titelstriden men snarare där det handlar om att ta en av Champions League-platserna. För visst rår de varken på Barcelona eller Real Madrid över ett helt spelår?

Bra ser det hur som helst ut för Sevilla, som innan uppehållet städade av bottenlaget Mallorca med två mål mot noll på resande fot och innan det avancerade man, helt planenligt men utan att imponera, vidare i Copa del Rey.

Här står en tuff batalj på menyn. Athletic Bilbao är sällan enkla att ställas mot – och de är också med i diskussionen om Europaplatserna; som sjua och med blott fyra poäng upp till åtråvärda topp fyra. Lite blandad kompott har det varit på senare tid, i prestationer liksom resultat, och före uppehållet stod de för en mycket hedervärd arbetsinsats när ett fint 0-0-resultat fixades mot Real Madrid på Santiago Bernabéu.

En potentiell vinnare skulle därmed stärka deras position i det övre skiktet av La Liga-tabellen, men för Bilbaos del vore krysset förstås ett resultat som skulle köpas på förhand. På Ramón Sánchez Pizjuán har Sevilla varit fenomenalt starka under flera års tid och det har blivit en mardrömsplats att besöka för i princip vilket lag som helst.

Annons:

Favoriter – men inte såhär stora

Låt oss först understryka en sak; att Sevilla, nästan oavsett förutsättningar, ska gälla som favoriter mot Athletic Bilbao inför hemmapubliken. Detta med hänsyn till just deras hemmastyrka och att spelarmaterialet är något spetsigare.

Men är det motiverat med oddset 1,68 för den raka ettan? Desto mer tveksamt.

Athletic Bilbao är trots allt en fullt kompetent toppkonkurrent – och de kommer alltså från ett kryss borta mot Real Madrid. Har bara förlorat en av deras åtta senaste matcher, så formkurvan pekar onekligen uppåt.

+1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsförlust – på Athletic Bilbao till oddset 1,71 hos spelbolaget Paf.

Annons:
  Rygga spelet hos Paf – Få 100 kr omsättningsfritt i bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Athletic Bilbao +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,71
Bolag: Paf
Spelstopp: 21:00, fredag 3/1
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo unibettv logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:


Annons: