Speltips inför Sevilla – Levante 20/10: Målfest

Simon Pålsson Publicerat: 19 oktober 2019

Det är dags för en riktig målfest i vårt speltips inför matchen mellan Sevilla och Levante i La Liga.

Annons:

Det är spansk ligafotboll för hela slanten den här söndagen och ett möte som vi punktmarkerar lite extra spelas mellan Sevilla och Levante, två lag som har en stark tendens att faktiskt bjuda på intressanta matcher. Dessutom mot varandra.

Det senaste mötet, också det med Sevilla som hemmalag, slutade exempelvis med hela 5-0. I övrigt har vi fått se exempelvis 2-6, 2-1 och 3-1 som de senare resultaten. Det säger en del om vilken typ av fotboll lagen spelar.

Då må skilja hela fem placeringar i tabellen, men det är faktiskt inte mer än två poäng som särskiljer Sevilla från Levante nu. Det innebär också att en bortaseger gör att gästerna går om och förbi i tabellen.

Annons:

Spel på målmarknaden

Sevilla hade problem med att en del nyckelspelare inte fanns tillgängliga under inledningen på säsongen, men efter landslagsuppehållet kan den tidigare spanske förbundskaptenen Julen Lopetegui formera precis det lag han vill från start här. Det är ett bra utgångsläge att ha, såklart.

Rober Pier och Oier Olazabal kommer inte att spela för Levante, men det är å andra sidan spelare som ännu inte har gjort några matcher under den här inledningen på säsongen. Det är spelare man lärt sig klara sig utan.

Här tycker vi att båda lagen har tillräcklig offensiv spets för att göra sina röster hörda på ett tydligt sätt i den här matchen.

Båda lagen göra mål spelas till 1,64 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,64 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  21:00, söndag 20/10
TV:  Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: