Speltips inför Valencia – Real Madrid 3/4: Dubbelt upp

Spelbloggare Publicerat: 3 april 2019

16 (!) matcher utan förlust. Blir Real Madrid de som sätter stopp för Valencias framfart i spanska Primera División? Tveksamt, menar vi, och blickar mot skrällpositionerna samt presenterar ett smakrikt speltips.

Annons:

Den resa som Valencia stått för under spelåret är från mörker till ljus, från att mer eller mindre inte ha vunnit matcher alls till att nu vara uppe på Europaplats och ha smak för mer: Champions League…

Laget har – hör och häpna! – radat upp 16 matcher utan förlust, i serien såväl som den inhemska cupen och Europa League och sist blev det en moralstärkande 1-0-vinst borta över ett starkt Sevilla. Nu när det på allvar har lossnat, hur ska Valencia kunna stoppas?

Det är klart att Real Madrid skulle kunna det. De har trots allt fortfarande, även utan Cristiano Ronaldo, ett världsklassmaterial och kan bra mycket mer än vad som visats upp. De har nu vunnit tre raka matcher och två av dessa under den nygamla tränaren Zinedine Zidane, som till transferfönstret satt stora krav på klubben.

Eftersom Real Madrid trillade ur CL-åttondelsfinalen mot holländska Ajax – vad i helskotta hände där? – är nu allt fokus på Primera División. Kan som bäst bli en silvermedalj plats och det vore väl i viss mån plåster på såren.

Valencia – 16 raka utan torsk

Lite av ett lyft sedan tränarbytet, men Real Madrid har det fortfarande problematiskt och var extremt illa ute i hemmamötet mot tabelljumbon Huesca förra veckan. De tre pinnarna kunde inte säkras hem fören Karim Benzema smällde dit den avslutande 3-2-baljan i den 89:e minuten.

Insatsen? Såklart, under all kritik. Känslan är att Real Madrid mest kommer försöka rädda deras anseende och ladda om inför nästa år. Här saknar de skadade Vinícius Júnior, avstängda Nacho och eventuellt Daniel Carvajal samt Thibaut Courtois.

Valencia är det formstarkaste laget i hela den spanska klubbfotbollen; har 16 uppradade matcher utan förlust och stod för en storskalp när Sevilla besöktes senast – en 1-0-vinst i en av årets tuffaste bortfajter. Ska ses med toppchans här också, eller hur?

Francis Coquelin, Cristiano Piccini, Rubén Sobrino och Jaume Doménech är skadelistade, men det är fortfarande ett urstarkt Valencia som kommer ta plats på Mestalla.

Vi får precis under dubbla insatsen för Valencia +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid kryss – och det tas utan minsta tvekan.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 500 kronor omsättningsfritt!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Valencia +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,99 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:30, onsdag 3/4
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.