Speltips inför Villareal – Real Madrid 1/9: Enkel vinst

Simon Pålsson Publicerat: 1 september 2019

Det blir ett favoritspel inför söndagens sena kvällsmatch i spanska La Liga mellan Villareal och Real Madrid den 1 september 2019.

Annons:

Den senaste kvällsmatchen från La Liga på söndagen spelas mellan Villareal och Real Madrid. På förhand finns det en solklar favorit hos spelbolagen och med tanke på hur starka Real Madrid ska vara på pappret kan man förstå att bortalaget har stora förväntningar på sig här.

Efter en riktigt stark premiär med storseger slarvade Real Madrid en aning senast och spelade bara oavgjort, varpå man står på totalt fyra poäng just nu.

Villareal har däremot bara en inspelad poäng och har inte fått full utväxling på sitt lag. Det ska sägas att en sådan som Alberto Moreno nu inte kommer till spel, medan även Bruno Soriano och Ramiro Guerra står utanför matchtruppen på grund av skador. Det är helt fel läge att dras med sådana bekymmer. Ruben Pena hoppas dock kunna komma till spel.

Real Madrid är favoriter

Det är välkänt att man i Real Madrid satsat hårt på att stuva om i laget och främst truppen inför den här säsongen. Efter en vinst och ett kryss kan man väl ställa sig lite frågande till om man har fått ut allt som krävs av det nya laget än. Men då ska man väl ändå ta in i beräkningarna alla skador som laget drabbats av och som har försvårat läget betänkligt för Zinedine Zidane.

Eden Hazard närmar sig nu sin debut och hoppas kunna spela mot Villareal, men vad vi vet är att Marco Asensio, Brahim Diaz, James Rodriguez och Isco inte kommer till spel. Rodrygo har viss förhoppning om att kunna spela. Det är glädjande att Luka Modric är tillbaka från sin avstängning och han behöver verkligen vara på sitt fina spelhumör här.

Real Madrid har gjort minst två mål fem av sina sex senaste bortamatcher mot Villareal, ett lag som man har ett kraftigt övertag på och vars offensiva identitet ofta passar Real Madrid på bortaplan. Att få chansen att kontra är inte direkt någonting som man har gjort sig jättevana vid.

Real Madrid vinner spelas därför till 1,90 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Real Madrid vinner
Odds:  1,90 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  21:00, söndag 1/9
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.