Speltips inför Villarreal – Atlético Madrid 6/12: Fin position till dubbla insatsen

Spelbloggare Publicerat: 6 december 2019

Det är med nedåtpekande formkurvor som Villarreal och Atlético Madrid möter varandra i ett något ångestbetonat fredagsmöte från spanska La Liga. Vi har, trots det, inga problem att ta ställning. Utöver vårt speltips, hittar ni streaminginfo och startelvor.

Annons:

Annons: Vill du se matchen kostnadsfritt? Det kan du, hos spelbolaget ComeOn! Nya kunder som sätter in en hundralapp får 500 kronor att spela för samt 1 kg julgodis hem för att njuta av.

Från relativt lovande och känn på Europaplatser – till att nu ha plockat blott en poäng på fem matcher; fyra förluster och ett kryss. Det finns fortfarande gott om tid att vända på skutan, men redan nu har ett betydande avstånd skapats och klubben är till och med nere placerade på den undre tabellhalvan.

Förklaringen till det hela är svårt att peka på, det finns förstås en mängd faktorer som spelar in. Försvarsspelet svajar. Offensiven mindre sprudlande än innan, även om man sällan lämnar en match mållösa.

Även Atlético Madrid har dippat avsevärt den senaste tiden. Förlorade toppmötet mot Barcelona med 0-1 senast och med identiska siffror mot Juventus i Champions League innan dess. Av de sju senaste matcherna enbart vunnit en. Nästa vecka, under onsdagen, i samband med mötet mot Lokomotiv Moskva blir det klart huruvida man får spela CL-slutspel eller ej. Tung press på spelarnas axlar.

Annons:

Positiva tendenser i Atlético

När ett lag som Atlético Madrid enbart vunnit en av sju matcher är det omöjligt att inte känna oro. Det handlar trots allt om en klubb som ska och vill slåss om de såväl inhemska som europeiska titlarna.

Men insatsen i toppmötet mot Barcelona senast var i alla fall en lovande sådan. Kunde lika väl ha blivit en 1-0-vinst, istället för en förlust med de omvända siffrorna. Anfallaren Ángel Correra fick där och då sitt femte gula kort för säsongen, vilket innebär att han är avstängd i afton. Men hur mycket kommer han saknas? Varit helt under isen.

Gillar inte alls vad Villarreal visat upp på senare tid. En pinne på fyra matcher utan att spelschemat för den delen varit speciellt tufft. Ser oorganiserat ut. Faller ofta sent och har svårt att hålla nivån uppe över 90 minuter.

Här saknas återigen Santi Cazorla för hemmalaget. Givetvis ett avbräck. Fortfarande en framstående pjäs som stått för fem baljor på sina 14 seriematcher hittills.

Atlético Madrid -0,25 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka om matchen slutar oavgjord – är en finfin position till dubbla insatsen.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365!
Regler & villkor gäller. +18 år för spel. Fler detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Atlético Madrid -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,00
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00, fredag 6/12
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo unibet logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: