Speltips inför Villarreal – Celta Vigo 24/11: Fyrdubbla insatsen

Spelbloggare Publicerat: 23 november 2019

Några sämre matcher senare – hemma mot ett Celta Vigo som tappat allt som kan liknas med stil hoppas Villarreal studsa tillbaka på rätt spår. Lyckas de sopa hem hela potten på Estadio de la Cerámica? Vårt speltips kan fyrdubbla dina investerade pengar! Missa inte det.

Annons:

Annons/Regler & villkor: ComeOn streamar Villarreal – Celta Vigo och övriga La Liga-matcher, bland mycket annat, utan att du behöver betala en enda krona för del. Saknar du ett konto hos dem? Öppna ett via oss och få 500 kr att spela för samt ett kilo julgodis med så lite som 100 kr insatt.

Tre matcher på raken utan seger, två förluster och ett kryss. Uppehållet, exakt ett par veckor är det sedan de spelade senast, kom perfekt tajmat för Villarreal, som nu hoppas studsa tillbaka omedelbart och med det haka på de klubbar som vill och kan slåss om platserna ut i Europa. Förhoppningen är att kliv ska tas framåt, kontra som det blev under fjolåret.

Kapaciteten, spelare för spelare, den finns i Villarreal. Men hur är det med kemin? Är Javier Calleja tränaren som kan få det att klaffa? Ännu har han inte ens suttit ett år på posten och de stora slutsatserna kan snarare dras när vi kommit en bit in längre i säsongen.

På den andra sidan planhalvan kommer Celta Vigo-spelarna stå – och för deras del är situationen betydligt mer pressad. Ganska nyligen hämtades tränaren Óscar Gárcía in som ersättare för Fran Escribá, i en förhoppning om att det ska bli bättre framöver.

Hans debutmatch som tränare för klubben landade förvisso i en klar förlust, 1-4 borta mot Barcelona, men det är trots allt en av de tuffaste möjliga uppgifterna i världen att besöka katalanerna på Camp Nou. Snarare att det här är att värdera som det stora förstaprovet, nu när han också fått lite tid att svetsa samman truppen.

Annons:

Tränareffekt – men vinner inte

Krisen är total i Celta Vigo, fem raka förluster och en plats som tredjejumbo i La Liga. Med ett relativt färskt tränarbyte finns dock alltid chansen till positiv effekt, kanske framförallt på kort sikt – och kanske kan denna komma mot ett lite svårbedömt Villarreal?

Att det finns mer att hämta ur Villarreal, fanns under förra året och ska finnas mer nu, är uppenbart. Däremot kan man inte annat än att värdera dem utifrån vad som det facto presteras samt levereras. 1-3 i baken borta mot Mallorca innan uppehållet och en pinne på de tre senaste matcherna. Halkat efter i tabellen.

Här har hemmalaget dessutom försvarsjätten, mittbacken Raul Albiol avstängd. Rejält avbräck. Utöver det saknas Bruno Soriano, Ramiro Guerra, Alberto Moreno Guiseppe Rossi och eventuellt Sergio Asenjo. Ganska tung lista.

Celta Vigo har David Juncá, Rafinha och Santi Mina tveksamma för spel samt Rubén Blanco och Claudio Beauvue skadelistade. Inte optimalt, men knappast överdrivna problem.

Med hänsyn till den lilla formdippen och hur opålitliga Villarreal tenderar att vara, samt en potentiell upplyftande effekt för Celta Vigo till följd av tränarbytet – är inte hemmafavoritskapet något överdrivet? Att gästerna, som varit helt under isen, skulle räcka till att vinna matchen känns emellertid betydligt mindre sannolikt än att det blir en pinne i afton.

Krysset spelas därför till fyrdubbla insatsen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 4,00
Bolag: Betway
Spelstopp: 18:30, söndag 24/11
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo unibet logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:

Annons: