Speltips inför Villarreal – Real Betis 27/9: Rakt spel

Spelbloggare Publicerat: 27 september 2019

Fredagsunderhållningen från spanska La Liga bjuder Villarreal och Real Betis på. Förhoppningen är att nästan dubbla insatsen med vårt speltips.

Annons:

Annons: Unibet streamar matchen för deras kunder, helt kostnadsfritt. Via oss får ni en välkomstbonus om 500% upp till 500 kronor hos dem.

Villarreal kommer från en brutalt tuff bortamatch mot Barcelona på Camp Nou – en match som landade i en knapp 1-2-förlust. De två målen släpptes in under den inledande kvarten, men därefter spelade man bra och Santi Carzola stod för en utsökt fullträff. Närmare än så kom de inte. Prestationen behöver de dock inte skämmas över.

Känslan är oavsett vad att formkurvan pekar uppåt. De kom innan förlusten senast, i årets svåraste bortamatch, från en 2-0-vinst över Real Valldolid samt 3-0-dito över Leganés. Det följde i sin tur upp ett kryss när Real Madrid stod på andra sidan planhalvan. Offensiven snurrar på väl.

Gästande Real Betis har kvalitéer, men ska ändå vara en bit borta från toppen och det luktar mest mellanmjölk om dem. Får de ordning på grejerna – kanske en liten, liten utmanare om Europa League-platserna? På sin höjd.

Formen är bra; fyra raka utan förlust, dubbla vinster samt kryss. Levante maldes ner och vinstsiffrorna inför hemmapubliken på Benito Vallamarín Stadium i veckan skrevs 3-1, fastän de hamnade i uppförsbacke nästan omedelbart.

Annons:

De tar hem matchen

Två rätt formstarka parter är det som ska fäktas om dessa denna trepinnarspott och en hård kamp om dem är att vänta.

På hemmaplan ska Villarreal ändå ha stora chanser till att vinna matchen och ta hem hela potten. Real Betis må ha löst fyra raka utan torsk, men mött lite tunnare motstånd och tre av matchernas har spelats hemma.

Bortafacit, då? 2-5 mot Barcelona och 0-0 mot Osasuna. Inte sett bra ut alls i dessa matcher. Och det är en fördel för Villarreal att betrakta som betydande.

Villarreal var nära att stjäla en poäng i inte bara en av Spaniens svåraste bortamatcher, utan hela fotbollsvärldens – och de har stått för flera lovande insatser efter varandra. Anfallsspelet snurrar på medan Betis försvarsdito är något svajande.

1,87 gånger insatsen för den raka ettan, det kan vi köpa, trots en viss dipp. Coolbet är platsen.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Villarreal vinner, rak etta
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, fredag 27/9
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo unibet logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: