Speltips Leganes – Sevilla 30/6: Viktig rek

Simon Pålsson Publicerat: 30 juni 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Vi rekar med odds, speltips och bettingtips inför matchen mellan Leganes och Sevilla i spanska Liga tisdagen den 30 juni 2020.

Det väntar krismöte mellan Getafe och Real Sociedad i spanska La Liga, som båda tampas om Europaplatserna. Vem vinner detta? Spelbloggare.se kan ha svaret och rekar från 1X2-marknaden.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är full fart som gäller fortsatt i den spanska fotbollen, där man kör vidare som ingenting och låter det spelas matcher närmast dagligen. Vi tycker också mycket om upplägget med avskilda matchtider för samtliga drabbningar.

Ett speltips som lockar inför tisdagen är det inför mötet mellan Leganes och Sevilla. Det är nämligen en match som har potential att sticka ut.

Det går inte att blunda för att det här är två lag som hör hemma på en helt olika nivå, och det visar sig inte minst i tabellen där det skiljer 15 placeringar mellan lagen. Sevilla ligger just nu på den sista Champions League-platsen och har tre poäng till godo neråt, medan Leganes slåss med näbbar och klor för att försöka överleva i botten.

Då är det viktigt att ha med sig att båda lagen verkligen är i behov av poäng, och allra helst tre till antalet. Anledningen är att det finns många lag runt, både över och under, som går bra just nu och då kan loppet snart vara kört.

Men för Sevilla handlar det alltså om att minst bibehålla sin fjärdeplats, och det blir en kamp hela vägen in i slutet. Det återstår sex matcher att spela och då har man inte råd att tappa poäng mot nästjumbon i tabellen. Så är det bara.

Leganes däremot slåss för sin överlevnad, och det börjar se allt mer mörkt ut. Det är nio poäng upp till säker mark och för att hoppet inte ska vara helt dött krävs poäng här – och helst en vinst. Annars är det bara någon vecka kvar till man kan slänga in handduken helt.

Sevilla är för starka

Sevilla har haft vissa problem att ställa om efter omstarten och har exempelvis fyra raka kryss nu. Men då ska sägas att man kryssat borta mot Villarreal och hemma mot FC Barcelona, två resultat som får anses bra. Eller åtminstone okej. Det är också så att man är obesegrade efter omstarten, men totalt sju poäng av 15 möjliga får ändå som en missräkning.

Leganes däremot går tyngre och även om man faktiskt har tagit två kryss, alltså två poäng, så är poängskörden bara två poäng på fem matcher sedan omstarten. Man hade en reell chans att rädda sitt kontrakt, men frågan är om inte den dåliga formen sista veckorna har varit den där sista, dödliga spiken i kistan.

Sevilla är ett bättre lag och det lär märkas. Det kommer också att vara så att bortalaget vill gå för tre pinnar.

Sevilla vinner spelas till 2,15 gånger krämen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Sevilla vinner
Odds: 2,15
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, tisdag 30/6
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo