Speltips Levante – Athletic Bilbao 19/11: Tuff sits

Axel Sjödin Publicerat: 19 november 2021

La Liga-omgången dras igång under fredagskvällen med mötet mellan Levante och Athletic Club.

Levante - Athletic Bilbao

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Levante har haft en otroligt tuff start på säsongen och är i nuläget nästjumbo i tabellen utan att ha plockat en enda trepoängare hittills. Det är rätt anmärkningsvärt att ett lag som har tagit poäng från båda Real Madrid och Atlético fortfarande inte har vunnit en enda match och nu har ett gap upp till säker mark i tabellen.

De har dock tagit sex kryss under säsongen åtminstone, men de två sista matcherna innan landslagsuppehållet målar verkligen inte upp en positiv bild för Levantes del. De förlorade nämligen två raka matcher mot bottenkonkurrenter där de borde haft väldigt goda möjligheter att plocka upp sin första seger, men istället föll med hemma mot Granada med 0-3 och tappade en tidig ledning mot Alavés och förlorade tillslut med 1-2 i en match som avgjordes som avgjordes på tilläggstid.

Under resten av kalenderåret är det inga lätta matcher och frågan är hur länge Levantes kris kommer att fortsätta. Klubben har sedan de kom upp i La Liga år 2017 varit en stabil mittenklubb, men årets säsong ser ut att kanske bli den tuffaste hittills.

Det är inte heller någon skadekris som ligger bakom de dåliga resultaten, även om den viktiga yttern Jorge de Frutos är skadad. Men i nuläget är det svårt att se vad det är som ska ske för att det ska börja vända för Levante, trots att de stått för starka insatser mot ett par av toppklubbarna.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Athletic är det starkare laget

Även Athletic har kanske inte varit i någon superform innan landslagsuppehållet då de senast åkte på en överraskande förlust hemma mot Cádiz, deras andra förlust på San Mamés för säsongen redan.

Dessförinnan lyckades de i alla fall få med sig en viktig pinne i det baskiska derbyt mot Real Sociedad, men det ska de främst tacka Real Sociedads målvakt Álex Remiro för, då det var en rejäl målvaktstavla som låg till grund för kvitteringen i en match där La Real var det bättre laget.

Tränare Marcelino fortsätter trots allt att leda laget på ett bra sätt och de ligger stabilt på övre halvan av tabellen. De har ligans näst starkaste försvar hittills med bara åtta insläppta mål på tolv matcher, men har också haft det svårt framåt med sina elva gjorda mål.

I och med att Levante inte själva direkt varit någon målmaskin hittills så känns det rimligt att förvänta sig en målsnål match mot ett defensivt balanserat Athletic. Men med tanke på oddsen så känns snarare det direkt spelet på bortalaget som mer lockande i och med att Levante verkligen inte levererat på senaste. För 2.25 hos Campobet spelar vi alltså på att Athletic Bilbao går segrande ut matchen.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Athletic Bilbao vinner
Odds: 2.25
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: