Speltips Levante – Atletico Madrid 28/10: Pressat hemmalag

Martin Efvergren Publicerat: 28 oktober 2021

Nästjumbon Levante gästas på torsdagskvällen av de regerande La Liga-mästarna Atletico Madrid. Matchen spelas den 28 oktober 2021 med avspark kl 21.30.

Levante – Atletico Madrid

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Säsongsinledning har varit tung för Levante och det är fortfarande inte mycket som pekar i rätt riktning. Tränare Paco Lopez fick sparken för två omgångar sedan och laget har bara tagit fem poäng efter tio matcher vilket ger att man är näst sist i La Liga.

Javier Pereira har nu lett laget och det började med ett litet framsteg då man spelade 0-0 hemma mot Getafe efter att ha förlorat tre raka matcher.

Efter fyra raka matcher utan att ha gjort mål blev det sedan en oväntat svängig tillställning på bortaplan mot Sevilla i söndags. Man föll där med 5-3 och kan ta med sig att man äntligen gjorde mål men samtidigt havererade man försvarsmässigt.

Levante har fortfarande inte vunnit någon match den här säsongen och insatsen senast var verkligen inte vad nye tränaren Pereira önskade sig.

Nu tar man alltså emot de regerande mästarna Atletico de Madrid som, på ej karaktäristiskt vis, har blandat och gett en del på sistone. I söndags vände man 0-2 till 2-2 hemma mot Real Sociedad och dessförinnan föll man med 3-2 i något av en vilda västern-match mot Liverpool.

Med andra ord två atypiska matcher i relation till vad vi vant oss vid med Diego Simeones hyperdisciplinerade Atletico Madrid.

Efter nio spelade matcher står man på 18 poäng och då varken Barcelona eller Real Madrid har sett oslagbara ut är man med i toppen utan att ha imponerat så här långt.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tuff situation för Levante

På tal om blandade resultat så är det verkligen något man kan säga om Javier Pereiras två matcher som huvudtränare för Levante. 0-0 mot Getade och 5-3-förlust mot Sevilla och två matcher som egentligen inte påminde om varandra på något sätt.

Att släppa in fem mål är en mardröm för alla tränare och nu behöver man visa att det bara vara ett olycksfall i arbetet. Levante ligger redan risigt till och när man nu dragit sparka-tränaren-kortet måste en positiv vändning komma, helst här och nu.

Senast de här lagen möttes vann faktiskt Levante med 2-0 i Madrid medan det första mötet i Valencia slutade 1-1. Då var emellertid inte Levante i samma pressade sits som man är nu. Förra säsongen slutade man på en 14:e plats i La Liga.

Man inledde den här säsongen med att kryssa i fyra av de fem inledande matcherna. Blandat annat spelade man 3-3 hemma mot Real Madrid. Problemet nu är dock att trenden pekar åt fel håll.

Atletico Madrid har inte riktigt stått att känna igen den här säsongen och det beror delvis på att Simeone har kostat på sig att laborera en del vad gäller taktiska formationer. Balansen har generellt sett varit mer offensiv och man har också sett giftigare ut framåt.

I de fyra senaste matcherna har Atletico gjort två mål i samtliga och mot ett stukat Levante tror jag att man har goda vinstchanser. Mitt spel blir därför en rak tvåa, att Atletico de Madrid vinner till 1.70 gånger insatsen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Atletico Madrid vinner
Odds: 1.70
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:30, torsdag 28 oktober 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: