Speltips Levante – Celta Vigo 26/10: La Liga

Spelbloggare Publicerat: 26 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Levante tar emot Celta Vigo den 26 oktober 2020 och vi rekar med odds inför denna potentiella sexpoängare för de båda bottenlagen i den spanska ligan.

  Rygga vårt speltips hos Bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Vi bjuds på ett livsviktigt bottenmöte i den spanska ligan som avslutning på en spännande omgång som innehållit El Clásico bland annat. I jämförelse kanske den här matchen inte låter lika spännande, men den är inte mindre viktig för det.

Det är de två formsvagaste lagen i ligan som drabbar samman, båda har tre raka förluster i bagaget och är i desperat behov av poäng för att försöka klättra över nedflyttningsstrecket. Celta de Vigo infinner sig på 18:e plats i ligan med fem inspelade poäng på sex matcher och Levante finns precis under med tre poäng på fem matcher.

Inget av lagen har ens lyckats med att få in bollen i nät under sina tre senaste matcher, samtidigt som man släppt in flertalet bakåt. Det ska dock sägas att inget av lagen haft lätt motstånd. Levande har har fått möta Valencia, Sevilla, Real Madrid och nu senast Athletic Bilbao medan Celta Vigo har ställts mot Barcelona, Osasuna och Atlético Madrid.

Det är här det bör lossa för båda lagen

Det kanske inte kommer som någon chock att de båda lagen förlorar matcher mot det motståndet, men det är inte ett positivt tecken när målskörden helt uteblivit. Båda lagen har trots allt rätt fina offensiva spelare och bör kunna bättra på målskörden under måndagskvällen då de båda lagens försvar är klart sämre än vad de ställts mot hittills.

Levante har inga större avbräck och skadeläget ser bra ut i truppen, men man har ett dåligt försvar även med fulltalig trupp och Celta Vigo med Santi Mina och Denis Suárez i spetsen bör ha vad som krävs för att spräcka nollan.

Samtidigt så har Celta Vigo ett mycket tuffare skadeläge inför matchen och de flesta är dessutom defensiva, båda målvakterna Rubén Blanco och Sergio Álvarez är skadade och Ivan Villar lär ta plats mellan stolparna. Samtidigt är högerbacken och lagkaptenen Hugo Mallo och även Kevin Vázquez på samma poisition. Mittbacken Joseph Aidoo är även han borta ur spel, vilket är en viktig kugge i lagets försvarsspel.

Det kan tyckas djärvt att spela på att båda lagen gör mål när det är två lag som inte lyckats näta på tre raka matcher, men med tanke på defensiven och att båda lagen ändå är förhållandevis starka framåt så känns det inte alls orimligt att det är här som det lossnar för båda lagen. Därmed spelar vi på BLGM för oddsen 1.80 hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,80
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00, måndag 26 oktober 2020
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: