Speltips Levante – Sevilla 15/6: Högoddsare från La Liga!

Spelbloggare Publicerat: 15 juni 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Efter fina omstartsmatcher är det som Levante och Sevilla drabbar samman på Estadio Camilo Cano i samband med att den nya veckan tar vid. Vi ser chansen att höja risknivån och presenterar er en 4,30-oddsare till speltips.

  Rygga vårt speltips till oddset 4,30 hos bethard!
Annons. Nya kunder hos Bethard. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama matchen kostnadsfritt hos UnibetFå 500 kronor extra att spela för när du sätter in en hundralapp. Regler och villkor tillämpas för bonusen.

Starka derbyinsatser senast – vad nu?

Tillbaka från ett tre månaders uppehåll rivstartade såväl Levante som Sevilla med derbymatcher, vilka också renderade i fina resultat. Real Betis värjdes undan med två mål mot noll av Sevilla och Levante fick oavgjort, 1-1, borta mot ett tufft Valencia. Där satte man kvitteringsbaljan i den 98:e (!) minuten efter att ha släppt in mål precis före stopptiden.

Gästerna befäste i och med trean deras position i CL-området av La Liga – nu på tredjeplatsen och med fyra pinnar nedför toppkvartetten. Framförallt ska man se till att hålla Real Sociedad, Getafe och Atlético Madrid på avstånd. Det är alla kvalitativa lag, varpå det gäller att hålla standarden uppe.

Levante ser stabila ut i tabellen, hittas i mitten och ska varken riskera åka ur serien som ha chansen till att plocka en Europaplats. Kommer med all säkerhet handla om enskilda positioner uppåt och nedåt, utan att någonting tyder på att de skulle checka ut mentalt ännu. Bra insats senast och med mycket som återstår av serien.

Enda nämnvärda avbräcket inför matchen är på Levantes Roger Martí, som är avstängd efter att ha blivit utvisad i förra veckans derby. Utöver det har båda parter trupperna helt intakta.

Litet bud på skräll

Låt oss fastslå att Sevilla är en klass bättre än vad Levante är, spelare för spelare, men en bortamatch som denna – dessutom mot ett motstånd som kommer från en lovande insats – ska inte lunkas hem.

Glömmas bort ska inte heller att Levante är ett slagkraftigt lag hemma på Estadio Camilo Cano, där de trots en plats på den undre tabellhalvan har 7-3-3 i resultatraden. Bara 12 insläppta på dessa 13 matcher.

En svårspelad värd för matchen, men en sådan som kan sakna spetsen för att ta hem hela potten. Istället – oavgjort?

Krysset betalar 4,30 hos Bethard och det blir vårt speltips.

Annons:
  Rygga spelet hos bethard – Få upp till 1 000 kr i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss (x)
Odds: 4,30
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:30, måndag 16/5
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo unibettv logo