Speltips Mallorca – Espanyol 27/8: Fredagsmöte

Simon Pålsson Publicerat: 26 augusti 2021

Spanskt fredagsmöte med sen start väntar när Mallorca och Espanyol gör upp i den tredje omgången av La Liga.

Mallorca - Espanyol

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det vore såklart alldeles för tidigt att försöka dra några större växlar av hur söäsongen har sett ut hittills, men vi kan konstatera att Espanyol har öppnat på ett sätt som kanske inte övertygar den som drömmer om ett annat lag från Barcelona i toppen av tabellen, men som åter visar att man har i högstaligan att göra.

Espanyol har med sig 0-0 från båda matcherna hittills, först borta mot Osasuna och sedan hemma mot svårspelade Villarreal. Det visar en tyngd i Espanyol som gör att jag återigen räknar iskallt med att man blir att räkna med. Det är helt enkelt ett lag som hör hemma i La Liga.

Nu ska man återigen få spela mot Mallorca, men denna gång i La Liga, efter att båda lagen tagit sig upp från Segunda Division.

Espanyol vann på bortaplan förra året, och matchen på hemmaplan slutade 0-0. Just målsnåla matcher är inte helt ovanligt mellan lagen.

Mallorca då? Jo, man har öppnat med vinst borta mot Deportivo Alaves och krysset hemma mot Real Betis. Drömresultat för en nykomling. Nu tror jag att man försöker göra sitt yttersta för att bevaka sin nolla länge här – och en poäng är inte dumt mot Espanyol.

PROVA COMEON – FÅ 100 KRONOR BONUS! ComeOn är starka på marknader som andra inte tar på lika stort allvar. Gillar du höga odds när du spelar? Då är ComeOn något för dig. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos comeon!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Odds i La Liga

Mallorca har inte direkt det starkaste laget på pappret, men inledningen på säsongen lovar gott inför fortsättningen. Det som däremot kan oroa lite är att man saknar viktige Angel Rodriguez nu, efter att han varit skadad.

Annars vet vi sedan tidigare är Antonio Sanchez är borta med skada, samtidigt att Joan Sastre och Jaume Costa inte riktigt är redo för spel än. De två senare spelarna är dock allt närmare att faktiskt vara spelredo och ska nog inte räknas bort helt här.

I bortalaget är det bara Adria Pedrosa som är lite tveksam, annars har man ett starkt lag med sig och jag tror att Espanyol snarare ligger och väntar på den där första trepoängaren.

Espanyol må ha två raka ligamatcher utan ett gjort mål framåt, men man är också starka bakåt och släpper in få mål. Det gör att krysset såklart lockar den här gången också.

Under 2,25 mål spelas till 1.71 gånger insatsen hos ComeOn.

  Rygga spelet hos comeon – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1.71
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 20:00, fredag 27 augusti 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: