Speltips Osasuna – Atletico Madrid 28/9: Klara favoriter

Axel Sjödin Publicerat: 27 september 2023

Osasuna möter Atlético Madrid på El Sadar under torsdagskvällens mest intressanta match från La Liga.

Osasuna - Atlético Madrid

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har varit lite halvdana säsongsöppningar från båda lagen, men medan Atleti tog ett stort steg i rätt riktning senast så står Osasuna kvar och stampar. Gästerna gäller som favoriter hos spelbolagen, och det finns mycket som pekar på att Diego Simeone bör kunna få med sig alla poäng hem från resan till Pamplona.

Osasuna befinner sig på tolfte plats i ligan med sju poäng på sex matcher, och slickar förmodligen fortfarande såren efter sitt tidiga uttåg ur Conference League. De föll mot Club Brügge i playoff-mötet, vilket lär vara svårt att svälja efter att ha kämpat så länge för att nå ut i Europa.

De har nu gått tre raka matcher utan seger i ligaspelet efter uttåget, men fick i alla fall med sig en poäng i en mållös drabbning mot Sevilla på El Sadar senast. Men Osasuna känns inte lika starka som under fjolåret, och de har tappat ett par nyckelspelare under sommaren, och deras ersättare har inte riktigt levererat på samma nivå.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Atlético stod för en väldigt fin insats senast

Diego Simeones Atlético Madrid har verkligen blandat och gett under säsongsinledningen, men i helgen gav de verkligen ett styrkebesked då de ganska bekvämt besegrade Real Madrid med 3-1 i derbyt. Det var förmodligen Atletis bästa derby på flera år, och det kändes aldrig riktigt som att deras tidiga grepp om matchen var hotat.

Simeone har behövt hantera ett flertal skador i truppen tidigt på säsongen, men José María Giménez och Koke var båda tillbaka mot Real Madrid och det gjorde verkligen ett avtryck på matchen. Giménez verkar nu helt återställd, men Koke riskerar att missa matchen mot Osasuna. Oavsett så verkar skadorna gå åt rätt håll och Atleti kan nog få med sig lite momentum från den senaste omgången.

De har dessutom ett oerhört bra facit mot Osasuna. Atleti har vunnit de tio senaste mötena lagen emellan och ser ut att vara i gott skick för att satsa på elfte raka. Antoine Griezmann verkar ha börjat hitta formen igen dessutom, och därmed känns de 2.18 i odds som Coolbet erbjuder väldigt fint för den raka tvåan i torsdagens möte.

  Rygga spelet hos Coolbet – Hämta 500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Atletico vinner
Odds: 2.18
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:30, torsdag 28 september
TV: 
Stream:  TV4 Play