Speltips Osasuna – Atletico Madrid 29/1: Tuff match

Axel Sjödin Publicerat: 29 januari 2023

Osasuna hänger med bra i toppen i år och har chansen att komma ikapp Atlético vid en vinst på El Sadar.

Osasuna - Atlético Madrid

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Båda klubbarna återgår till ligaspelet där en toppmatch väntar på El Sadar. Atlético Madrid har haft rätt svajiga resultat under säsongen och tillhör det sjok av lag som slåss om den fjärde Champions League-platsen – där återfinner vi även Osasuna som verkar ha tagit nästa steg under Jagobe Arrasates ledning.

Efter att ha etablerat sig som en stark mittenklubb under de senaste säsongerna så satsar Osasuna nu högre och är i allra högsta grad inblandade i striden om Europaplatserna. De har dessutom skördat framgångar i cupspelet vid sidan av La Liga under januari, där de nu tagit sig till semifinal för första gången på nära två decennier.

De slog ut Real Betis på straffar först och tidigare i veckan så slog de även Sevilla för att säkra sitt avancemang. Resultaten i ligan har inte blivit alltför lidande heller, men ett kryss mot tabelljumbon Elche i den senaste ligaomgången var kanske inte vad de hade räknat med.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Atlético har inte haft någon strålande säsong

Cupäventyret gick inte lika bra för Atléticos del då de föll med 1-3 mot sina stadsrivaler Real Madrid i torsdags. Matchen gick till förlängning och spelades en dag efter Osasunas kvartsfinal, vilket gör att hemmalaget har en svag fördel här.

Detta är inte någon toppsäsong för Atléticos del, men trots kritiken mot Diego Simeone så ligger de trots allt fortfarande på en topp fyra-placering. Det är dock något som snabbt kan förändras med tanke på hur jämnt det är i tabellen i nuläget.

Mot Real Valladolid så såg de riktigt bra ut i den senaste ligamatcher i alla fall, de vann övertygande med 3-0 i en av säsongens bästa uppvisningar hittills. Men Osasuna är starka hemma samtidigt som Atléticos resultat på bortaplan inte har imponerat på senaste. De tre senaste bortamatcherna har resulterat i ett kryss mot Almería och två förluster mot Real Mallorca och Cádiz.

Osasuna på El Sadar är ingen lätt match och deras vinstlösa svit på bortaplan kan mycket väl förlängas på söndag. Båda lagen tenderar att spela rätt målsnåla matcher så det lär förmodligen bli en rätt tillknäppt tillställning där första målet kommer att ha stor betydelse. Vi kombinerar i alla fall dubbelchans X2 med under 2,5 mål för 2.00 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans X2 & under 2,5 mål
Odds: 2.00
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 16:15
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: