Speltips Osasuna – Barcelona 6/3: Dubbla insatsen

Spelbloggare Publicerat: 6 mars 2021

Det är kniven mot strupen för Barcelona när serietiteln jagas och vi tror att de tar chansen och håller gulddrömmen vid liv. Osasuna – besegras av bara farten? Här hittar ni speltips inför matchen.

Osasuna - Barcelona

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Atlético Madrid hittas på toppen av kullen, med ett betydande försprång till Real Madrid och just Barcelona. Glappet är på fem poäng och då med matchen mindre spelad. Gulddrömmen lever dock än för katalanerna, men det kommer krävas att man mer eller mindre går rent under den senare delen av säsongen.

Något utrymme till poängtapp finns det alltså verkligen inte här, i en match mot ett på sin höjd mediokert Osasuna. Däremot har svajigheten varit någonting som ställt till det för Barcelona under säsongen, tapp i matcher som man normalt inte ska tappa i.

Osasuna kan ha en mer avslappnad approach till matchen, även om man förstås måste vara påkopplade alldeles oavsett tillfälle och situation man ställs mot ett motstånd av denna kaliber. Laget återfinns hur som helst i mittensmeten av tabellen, just nu med ett hyfsat hopp ner till botten och med toppen utom räckhåll.

Hit kommer Osasuna till spel utan Facundo Roncaglia samt Chimy Avila medan trion bestående av Darko Brasanac, Rubén Martínez samt Iñigo Pérez står som frågetecken. Barcelona saknar Filippe Coutinho, Ansu Fati, Sergi Roberto, Gerard Piqué och har tveksamheter runt Miralem Pjanic och Ronald Araujo.

Klass, form och motivation

Här ska det finnas spelvärde på Barcelona. Huruvida det kommer göra det till närmare avspark är en annan fråga – så det kan vara en fördel att vara kvick här, att placera spelet i god tid.

Barcelona har verkligen visat klassen på sistone. Vände underläget mot Sevilla i cupen och vann med totalt 3-0 efter 120 minuters fotboll, vann över desamma med 2-0 borta i seriespelet innan dess och det följde upp en 3-0-kross av Elche. Det enda som talar emot: något kort vila, möjligen. Men vi tror att katalanerna fixar det här av bara farten.

Osasuna visar upp fin form, men räcker sällan till när nivån höjs och är heller inte särskilt desperata här i afton. Det blir nog, dessvärre, inga poäng här.

Barcelona -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – tas till strax under dubbla insatsen hos William Hill.

  Rygga spelet hos William hill – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Barcelona -1,0 mål (asian)
Odds: 1,96
Bolag: William Hill
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: