Speltips Osasuna – Granada 22/10: Klara favoriter

Axel Sjödin Publicerat: 22 oktober 2021

Överraskningen Osasuna välkomnar Granada till El Sadar under fredagskvällen i hopp om att fortsatt hänga på i toppen.

Osasuna - Granada

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Osasuna var ingen lätt motståndare att möta under förra säsongen heller, men att det skulle gå såhär bra som det gjort hittills under hösten var det nog väldigt få som räknade med. Efter nio spelade omgångar hänger de på väldigt bra i toppen och är bara tre poäng bakom serieledande Real Sociedad i gott sällskap av Real Madrid, Sevilla och Atlético på samma poäng.

De tre sistnämnda har förvisso en match mindre spelad, men oavsett så har Osasuna verkligen presterat över förväntan hittills och har fortsatt att plocka trepoängare. Nu senast vann de till och med i den väldigt tuffa bortamatchen på la Cerámica och gav Villarreal i fin form deras första ligaförlust för säsongen.

Nu väntar Granada som verkligen inte haft en bra start på säsongen och Osasuna ser nog sin möjlighet att plocka upp ytterligare en vinst nu på fredag innan spelschemat blir tuffare. Framöver väntar nämligen Real Madrid, Sevilla, Real Sociedad och Atlético i den ordningen, samtliga lag som de slåss med uppe i toppen av tabellen.

Den kommande månaden kommer alltså vara väldigt avgörande för om Osasuna fortsatt kan hänga på i toppen eller om de som förväntat återigen börjar dala ner bland tabellplaceringarna något.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Granada är inte ute ur krisen än

Granada har i sin tur öppnat säsongen genom att gå igenom en kris direkt och i deras sju första matcher lyckades de inte vinna en enda av dem. Men överraskande nog så kom den första vinsten tillslut mot Sevilla som åkte på sin första förlust i samma veva dessutom.

El Graná fick in ett tidigt ledningsmål och lyckades hålla borta Sevilla hela matchen, trots en intensiv slutforcering från gästernas sida för att plocka sin första mycket viktiga trepoängare för säsongen.

Sedan dess har det dock gått 19 dagar sedan Granada spelade en ligamatch när de nu ställs mot Osasuna på fredag. Deras match mot Atlético efter landslagsuppehållet ställdes nämligen in, så spelarna har haft en väldigt lång vila och frågan är om det är en fördel eller nackdel här då de kanske tappat matchtempo i kroppen lite.

Osasuna är välförtjänta favoriter inför mötet och har sett betydligt bättre ut än vad gästerna gjort hittills under säsongen. De har även varit bra på att få med sig trepoängarna när de möter svagare motstånd, vilket gjort att de har den tabellposition de har i nuläget. Det finns med andra ord klart spelvärde i den raka ettan här för 1.83 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Osasuna vinner
Odds: 1.83
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: