Speltips Osasuna – Sevilla 22/2: Målspel från La Liga

Spelbloggare Publicerat: 22 februari 2021

Från måndagens enda match i La Liga har Spelbloggare.se hittat ett smakrikt speltips från målmarknaden. Det handlar om Osasuna mot Sevilla på Estadio El Sadar.

Ni vet väl att alla matcher från La Liga streamas på Unibet – helt kostnadsfritt? Öppna ditt konto hos dem här och se matchen. Nya kunder får dessutom 200 kr att spela för med en hundralapp insatt.

Osasuna - Sevilla

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Getingboet på den undre halvan av La Liga bäddar för en nervkittlande avslutande del av säsongen. Osasuna är placerade på plats 13, men var bara för ett par veckor sedan i en värre situation och det ska nämnas att det är så pass jämnt att man i teorin skulle kunna trilla ner under strecket på ett par, tre veckors tid.

Men det är med gryende form som de kommer till spel, Osasuna. Två raka matcher är vunna, ena över Eibar och andra över Levante. Kan det ge självförtroendet som krävs för att ställa till med problem för Sevilla?

Gästande Sevilla är fyra i serien och just nu pekar det mesta på att en av Champions League-platserna kommer tilldelas dem. Inför veckans bittra förlust i just den turneringen, 2-3 i baken mot Borussia Dortmund, hade nio raka matcher vunnits, varav åtta under ordinarie speltid. Spännande att se vartåt det barkar nu.

Facundo Roncaglia, Chimy Avila, Jony, Rubén Martínez samt eventuellt även duon bestående av Darko Brasanac och Juan Cruz saknas för hemmalaget. Sevilla har i deras tur “bara” Marcos Acuña och Lucas Ocampos out.

Underskattade målmöjligheter

Det känns spontant som att spelbolagen och deras oddssättare underskattar möjligheterna för mål i afton.

Vad som förvisso ska nämnas – något som säkerligen starkt påverkar siffrorna – är att Sevilla innan veckans CL-torsk hade hållit nollan i sju matcher efter varandra. Försvarsinsatsen senast, dock, med tre insläppta mål, var under all kritik – och nu ställs man mot ett Osasuna som visar prov på fin form.

Känslan är att Osasuna kan bli något mer kaxiga och framåtlutade än de “normalt” hade kunnat vara i en match som denna. Då är sannolikheten betydande att det blir öppna dörrar i matchen.

Över 2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid två mål – testas till oddset 1,80 hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – öppna ditt konto här!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,80
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: