Speltips Rayo Vallecano – Levante 20/5: Öppen matchbild

Martin Efvergren Publicerat: 20 maj 2022

Mittenlaget Rayo Vallecano gästas av nästjumbon Levante i den sista omgången av La Liga. Matchen spelas fredagen den 20 maj 2022 med avspark kl 21:00.

Rayo Vallecano – Levante

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nykomlingen Rayo Vallecano har svarat för en fin säsong i La Liga. Man inledde säsongen väldigt starkt men har mattats något mot slutet och inför den sista omgången ligger man på en tolfte plats i tabellen. Som bäst kan man bli elva om man vinner den här avslutande matchen mot Levante.

Rayo Vallecano kommer dock från två raka förluster. Sedan skrällsegern mot Barcelona på Camp Nou har man bara tagit två poäng på de fyra efterföljande matcherna.

I söndags föll man tungt med 2-1 borta mot Mallorca efter att hemmalaget avgjort på tilläggstid av andra halvlek. I omgången dessförinnan förlorade man med hela 5-1 hemma mot Villarreal.

Nu går nykomlingen från Madrid för elfteplatsen, men vid en förlust finns också risken att man halkar ner ett par placeringar.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målrikt på sistone

Levante har en motig säsong bakom sig och trots en uppryckning mot slutet står det redan klart att man kommer att degraderas till Segunda Division till nästa säsong. Med tre poäng kvar att spela om är avståndet upp till Mallorca ovanför strecket fyra poäng. Det enda som egentligen står på spel nu är huruvida de ska sluta sist eller näst sist i La Liga.

Levante kommer emellertid från en 3-1-seger hemma mot Alaves. I hemmamatchen dessförinnan slog man Real Sociedad med 2-1, men emellan de matcherna åkte man också på en 6-0-överkörning borta mot Real Madrid.

Rayo Vallecano och Levante möttes senast i Valencia i september och den gången slutade det 1-1. När de nu möts igen är det Rayo Vallecano som gäller som favoriter då ett spel på hemmalaget ger omkring dubbla insatsen tillbaka.

Då inget av lagen har speciellt mycket att spela för blir utgången mer oviss. Formmässigt är det fördel Levante, men båda lagen har blandat och gett en hel del på sistone. Levante visade senast att man fortfarande har en del att ge och vill säkert visa stolthet för klubbmärket även i den här matchen.

Det har varit väldigt målrikt i Levantes senaste matcher och med 74 insläppta mål på 37 matcher är man klart sämst i La Liga. Jag finner anledning att tro att det kan bli en ganska öppen matchbild även här. Mitt spel blir därför att det görs över 2.5 mål och att båda lagen gör mål till 1.81 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål & BLGM
Odds: 1.81
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, fredag 20 maj 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: