Speltips Rayo Vallecano – Real Betis 9/1: Sexpoängare

Axel Sjödin Publicerat: 9 januari 2022

Söndagen från La Liga inleds med ett intressant möte precis under toppen mellan Rayo Vallecano och Real Betis.

Rayo Vallecano - Real Betis

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Både Rayo och Real Betis har haft riktigt bra säsonger hittills och särskilt Rayo har överträffat alla tänkbara förväntningar under hösten. Rayo Vallecano som kvalade in till La Liga genom playoffspel i segundan förra våren har som bäst slutat nia i högstaligan historiskt, vilket sätter deras nuvarande position som tabellsexa i perspektiv.

På senaste har dock formen inte varit riktigt lika stark som tidigare, men de fortsätter att besegra lagen på den nedre halvan ganska genomgående, vilket har räckt långt. Mycket av detta kan krediteras deras stabila defensiv som är fjärde starkast i ligan, vilket är väldigt imponerande som nykomling.

Förra helgen hade de chansen att verkligen befästa sin plats i topp fyra då de mötte Atlético Madrid på Wanda Metropolitano, men de förlorade tillslut med 0-2 och gled därmed ned till sjätteplatsen medan Atlético återtog Champions League-platsen.

Förutsättningarna var dock inte de bästa då hela 17 spelare i truppen hade testats positivt för COVID-19, därmed var förlusten rätt väntad. Men inför mötet mot Real Betis har i stort sett samtliga spelare tillfrisknat, men Andoni Iraola får i alla fall fortsatt klara sig utan Willian José och Martín Montoya på grund av skador åtminstone.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Real Betis har förlorat två raka

Gästerna har som sagt även de en väldigt fin säsong hittills och är i nuläget ligatrea inför omgången. De har tagit ytterligare ett steg från förra säsongen och har som mål att vara med och utmana om Champions League-platserna framåt vårkanten.

Men trots att de innehar tredjeplatsen så har formen trots allt varit rätt svängig och bitvis verkar de ha haft svårt att balansera liga- och Europaspel. Men det är många lag i toppen av La Liga som har tappat inför säsongen, vilket har gett möjligheten för lag som Real Betis att vara med och slåss om topplaceringarna.

De två senaste matcherna har dock varit förluster mot Celta Vigo (0-2) och Athletic Bilbao (2-3), vilket har gjort att lagen bakom inte är långt ifrån. Innan de två förlusterna hade de dock fyra raka segrar med imponerande vinster mot bland annat Barcelona och Real Sociedad. De är luriga med en hög högstanivå och en rätt låg lägstanivå och frågan är vilket Real Betis vi får se på söndag.

Med tanke på att Real Betis verkar ha avtagit lite i form samtidigt som Rayo Vallecano är ett av La Ligas starkaste hemmalag såhär långt så lutar jag ändå åt en hemmaseger här då oddsen är rätt fina. Då de fått tillbaka sina spelare från COVID-19 så ska de i min mening vara favoriter här och för 2.60 Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Rayo Vallecano vinner
Odds: 2.60
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 14:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: