Speltips Real Betis – Alavés 8/3: Rakt spel

Spelbloggare Publicerat: 8 mars 2021

Det är förvånansvärt höga favoritodds som presenteras av spelbolagen inför La Liga-mötet Real Betis samt Alavés emellan. Vi krånglar inte till det överhuvudtaget och skickar in polletterna på en klassikermarknad.

Real Betis - Alaves

18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här

En av årets överraskningar, inte bara i La Liga utan hela den spanska klubbfotbollen, Real Betis är – hör och häpna – alltjämt med och slåss om Europaplatserna. Det är till och med så att de innehar en sådan just för tillfället och här kan befästa en topp sex-position. Detta efter att ha varit nere och snuddat på botten under fjolåret.

Några tendenser till trendbrott syns heller inte till – för närvarande är har tre raka matcher vunnits, varav nollan hållits i de två senare. Enbart en av nio seriematcher under kalenderåret 2021 är förlorad – och det var med uddamålet mot Barcelona.

Värre ser det ut för Alavés, som glidit ner under strecket och har två pinnar upp ovanför detsamma. På de tre senaste matcherna är facit tre förluster samt 1-10 i total målskillnad. Det börjar onekligen bli pressat. När, om, vänder det?

Gästerna saknar Rodrigo Ely, men får tillbaka Pere Pons och kan ställa ut en, i deras mått mätt, slagkraftig startelva. Indisponibla för Real Betis är Víctor Camarasa, Dani Martin och eventuellt Marc Bartra. Inga större bekymmer där heller.

Ingen idé att krångla till det

Man behöver väl knappast krångla till det här?

Real Betis har fördelen av hemmaplan, visar prov på fantastisk form och har alltså vunnit tre raka matcher. Dessutom den stora majoriteten av matcherna under 2021. Ser solida ut, håller ihop försvarsspelet och får in målen framåt. Sällan med briljans, men med tydlighet nivåerna högre än vad bortalaget visar prov på.

Och Deportivo Alavés, då? Käpprätt katastrof på sistone – 1-10 i målskillnad på de tre senaste matcherna. Sist, 0-1 hemma mot Osasuna. Nästjumbo i tabellen.

Oddset har dippat något, men 1,75 x insatsen för den raka ettan duger gott och väl. Det spelas hos LeoVegas, som erbjuder nya kunder ett gratisspel om 100 kronor.

  Rygga spelet hos Leovegas – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Betis vinner, rak etta
Odds: 1,75
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: