Speltips Real Betis – Atletico Madrid 20/8: Stormatch

Axel Sjödin Publicerat: 20 augusti 2023

Real Betis välkomnar Atlético de Madrid till Benito Villamarín för helgens mest intressanta match från La Liga.

Real Betis - Atletico Madrid

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Både Betis och Atleti inledde säsongen med en seger förra helgen och ställs nu inför en väldigt intressant stormatch i den andra omgången. Betis har redan fått en väldigt fin start då de fick med sig alla tre poäng från La Cerámica senast, medan Atlético ställdes mot en betydligt mer överkomlig motståndare i form av Granada.

Betis har inte varit bortskämda med framgångar på senare år, men lär vara försiktigt positiva efter en fantastisk start på säsongen. Inhopparen Willian José fick avgöra mötet mot Villarreal i den 95:e minuten och kunde därmed säkra tre blytunga poäng för Betis.

De har under försäsongen haft lite problem med spelarregistreringen, och både Héctor Bellerín och Marc Bartra står fortsatt utanför truppen. Manuel Pellegrini prioriterade att få in den klubblöse Isco istället, och det gjorde han nog rätt i sett till spanjorens mycket fina prestation i den första omgången. Kan han komma igång så kan han bli väldigt viktig för Betis, som tappat både Sergio Canales och Joaquín under sommaren, samtidigt som Nabil Fekir fortsatt är skadad.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Atletico saknar ett par spelare i defensiven

Memphis Depay blev matchhjälte med ett drömmål mot Granada då Atlético vann sin öppningsmatch med 3-1 hemma på Metropolitano förra helgen. Det var ett resultat som speglade matchbilden ganska bra då Atleti kunde ta en någorlunda stabil seger framför hemmapubliken.

Nu väntar ett motstånd av en helt annan kaliber, och det kommer att bli ett väldigt bra test för Diego Simeones manskap. Vinner de borta på Benito Villamarín visar de att de mycket väl kan vara med och utmana Barcelona och Real Madrid om titeln i år. I våras såg de otroligt bra ut med en pånyttfödd Antoine Griezmann, och kan de bara undvika den dåliga start de hade på förra säsongen så bör de vara med och slåss i tabelltoppen.

Men de har lite defensiva bekymmer då både Reinildo och José Giménez är skadade inför säsongen, vilket gör att det ser ganska tunt ut i backlinjen. Koke drog dessutom på sig en skada mot Granada senast, och fick lämna planen efter bara sju minuter.

Atleti går in som ganska klara favoriter, men efter förra helgens insats ska man nog inte räkna bort Betis helt och hållet. Med Atletis defensiva bekymmer så tror jag att båda lagen kommer att kunna göra mål i matchen, vilket vi spelar på för 1.95 gånger pengarna hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.95
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:30, söndag 20 augusti
TV: 
Stream:  cmoresport logo