Speltips Real Betis – Eibar 30/11: Ännu ett målspel

Simon Pålsson Publicerat: 30 november 2020

Det känns som att spelbolagen överskattar möjligheten till mål inför mötet mellan Real Betis och Eibar i spanska La Liga den 30 november 2020.

Real Betis - Eibar

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.


En enda match står på måndagens schema från spanska La Liga, men det är inte vilket möte som helst när Real Betis får besök av Eibar. Det här är två lag som på lite olika sätt har imponerat under säsongsinledningen och som av den anledningen ska bli intressanta att följa.

Eibar var ett nederlagstippat lag på förhand, men har med ett par tunga skalper inte bara bevisat sig vara ett lag som hör hemma på den här nivån, utan också samlat ihop nödvändiga poäng i ett tidigt schema. Det gör att man har ett visst andrum en fjärdedel in i säsongen.

Men det kan svänga snabbt och det gäller att fortsätta ta matcherna på högsta, största allvar för att inte tappa mark. Det kan svänga otroligt snabbt, som sagt, och ett par förluster i följd kan bli kostsamma. Därför tror jag att man fortsätter på sin defensivt inriktad stil, med en solid organisation som grund.

Real Betis har klappat igenom fullkomligt mot ett par av de tyngre lagen på slutet, men har annars en helt okej inledning på säsongen.

Med alldeles för många insläppta på kort tid tror jag att man vill täppa till mer i det här mötet. Rimligen är det också enklare att göra det mot Eibar än mot exempelvis FC Barcelona, som man släppte in hela fem mål mot häromveckan.

Ingen målfest

I Real Betis har man nu fått in lite smitta i laget sedan Aissa Mandi testats positiv för corona. Det kommer lite snöpligt för honom, med tanke på att han inför den här matchen var tillbaka från sin avstängning, men nu alltså inte kan spela av smittoskyddsskäl.

I övrigt ska man ha med sig att Victor Camarasa är fortsatt borta, samt att Sergio Canales nu har tillkommit till skadelistan. Det är ett ganska tungt tapp och på det hela taget ingen rolig situation för hemmalaget med tre spelare borta, varav två varit delaktiga en hel del under säsongsinledningen.

Om vi jämför med bortalaget Eibar har man stundtals haft en bra säsongsinledning där man imponerat med sitt friska sätt att ta sig an matcherna, men nu kan man sakna viktige paulo Oliviera. Han kommer att testas sent. Det är en portugisisk mittback som är mycket viktig för laget.

Quique Gonzalez kan också behöva stå över, medan vi är säkra på att Kike Garcia inte kan spela efter sitt röda kort mot Getafe senast. Cote har varit skadad länge och kan inte spela här heller.

Under 2,75 mål (asian) spelas till 1,69 gånger smeten hos ComeOn.

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,69
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 21:00, måndag 30 november 2020
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: