Speltips Real Betis – Elche 19/4: Öppen matchbild

Martin Efvergren Publicerat: 19 april 2022

Real Betis tar emot Elche i den 33:e omgången av La Liga. Matchen spelas tisdagen den 19 april 2022 med avspark kl 21.00.

Real Betis – Elche

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Real Betis har svarat för en fin säsong i La Liga och nu gäller det att knyta ihop säcken. Efter 32 spelade matcher ligger man på en femte plats med tre poäng upp till en topp-4-placering. Därtill har man en final i Copa del Rey som stundar på lördag.

Viktiga poäng stod på spel när man i fredags ställdes mot tabellsexan Real Sociedad på bortaplan. Det blev då delad pott i och med att matchen förblev mållös. Dessförinnan hade Real Betis tagit två raka segrar mot Osasuna och Cadiz.

Nu tar man emot ett Elche som ligger på 13:e plats i La Liga och det är en match som Real Betis sannolikt behöver vinna om man ska kunna slå sig in bland de fyra bästa i ligan.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målglada Betis

Elche har tagit 35 poäng efter 32 matcher och har därmed sju poängs marginal ner till Cadiz under nedflyttningsstrecket. Tränare Francisco Rodriguez tog över laget i november och ser ut kunna säkra ett nytt kontrakt i La Liga.

Men än är det många poäng att spela om och läget såg ganska illa ut inför hemmamötet mot Mallorca senast. Då hade man förlorat tre raka matcher, men kunde studsa tillbaka och vinna med 3-0.

Real Betis och Elche möttes senast i november och det var då bortalaget från Sevilla som vann med klara 3-0. Real Betis gäller också som klara favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett spel på hemmalaget ges till ett odds omkring 1.56.

Det här är en match som Real Betis behöver vinna, vilket man har goda chanser att lyckas med. Samtidigt är det sydamerikanskt präglade Elche ett lag med en hel kvaliteter.

Real Betis kommer från en 0-0-match men är totalt sett ett av La Ligas målgladaste lag med ett snitt strax under tre mål per match.

Jag tror på en öppen matchbild mellan två i grunden offensivt inriktade lag. Mitt spel blir att det kommer göras över 2.5 mål totalt till 1.80 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.80
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, tisdag 19 april 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: