Speltips Real Betis – Real Madrid 26/9: Kärt återseende

Simon Pålsson Publicerat: 24 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Real Madrid har redan tappat poäng och behöver nu ta tre poäng för att inte tappa mark i La Liga. laget möter Real Betis lördagen den 26 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos Betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Den inledning på säsongen som Real Madrid har fått blev inte riktigt den bästa, eftersom man tappade poäng direkt i bortamötet med Real Sociedad. 0-0 efter en match med mycket ställningskrig imponerar inte i sig, men det är samtidigt ingen större fara på taket.

Dels är det tidigt på säsongen, och dels var det årets första match för Real Madrid. Det gör att man rimligen har lite kvar till toppformen.

Men som bekant är toppen i La Liga tuff, och vill man vara med gäller det förmodligen att haka på tåget direkt. Därmed behöver Real Madrid nog en vinst här. Att haka på i toppen är precis vad Real Betis har gjort, efter två raka vinster, 1-0 och 0-2. Det har dock varit mot beskedligt motstånd, men jobbet ska göras och poängen räknas som bekant lika mycket ändå.

Nu kan vi nog räkna med att hemmalaget är taggade till tusen. Så är det ofta när de lite mindre klubbarna får spela mot Real Madrid, och dessutom ska Manuel Pellegrini nu ta sig an sitt gamla lag. Då vill man gärna sätta sin prägel på resultatet.

1X2-spel i La Liga

Real Betis har inte en trupp som på pappret ska kunna matchas med den som Real Madrid har, och som om det inte vore nog med det kommer man till spel utan ett par tunga pjäser i form av Dani Martin, Victor Camarasa och Francis. Om det vill sig illa spelar inte heller Andrés Guardado.

Men vad vi däremot kommer att få se, med största sannolikhet, är nyförvärvet Nabil Fekir. Det är en spelare som varit het på marknaden länge och som nu ska bevisa sig i spansk fotboll. Dessutom har Real Betis den spännande portugisen William Carvalho på innermittfältet. Det vet vi sedan U21-mästerskapet som Sverige vann är en mycket bra fotbollsspelare.

Men om vi ska prata bra fotbollsspelare är Real Madrid utan tvekan det lag som har en fördel här. Som regerande mästare har man också visat att man är det kanske bästa laget i hela ligan. Nu saknar man troligen Eden Hazard och Eder Militao, men offensiven är inte dum. Mariano kommer inte till spel. Det ska bli intressant att se om Martin Ödegaard får spela. Han har tidigare varit under utredning för coronasmitta, men förhoppningen är att han snart kan göra avtryck i marängerna.

Efter poängtappet direkt litar jag blint på att Real Madrid gör vad som krävs här, även om det inte blir med enorm marginal.

Real Madrid vinner spelas till 1,87 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Real Madrid vinner
Odds: 1,87
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, lördag 26 september 2020
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: