Speltips Real Betis – Real Madrid 28/8: Revanschsugna

Martin Efvergren Publicerat: 28 augusti 2021

Real Betis gästas av Real Madrid i den tredje omgången av La Liga. Matchen spelas lördagen den 28 augusti med avspark kl 22.00.

Real Betis – Real Madrid

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Manuel Pellegrinis Real Betis slutade på en väl godkänd sjätte plats i La Liga förra säsongen. Pellegrini tog över spakarna i augusti förra året och har nu haft ett år på sig att sätta sina idéer.

Än så länge har det inte givit någon stor utväxling, men säsongen är ju också bara två matcher gången. I premiären bort mot Mallorca blev det jämnt och tätt och det slutade 1-1.

Senaste matchen hemma mot Cadiz såg ut att bli mer målrik då ställningen var 1-1 redan efter 2 minuter. Den ställningen stod sig emellertid hela matchen ut.

Real Madrids två inledande matcher har varit betydligt mer svängiga och målrika. I premiären borta mot Alaves kunde Carlo Ancelotti inkassera en övertygande första segermatch med siffrorna 4-1.

Men senast mot Levante blev det mer problematiskt och rörigt i Real Madrid-försvaret. Efter att momentum svängt fram och tillbaka flera gånger slutade matchen 3-3.

På Real Madrids skadelista finns Kroos, Ceballos, Mendy och Lunin medan hemmalaget saknar Moreno, Sabaly och Lainez.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Real Madrid höjer sig

Real Madrid och Barcelona är inte sällan en aning trögstartade och på så vis är det här ett bra läge för Real Betis att möta de förstnämnda. Samtidigt är det möjligt att Real Madrid kommer vara ganska ordentligt påkopplade efter den slarviga insatsen mot Levante senast.

Ser vi till inbördes möten så har Real Madrid haft anmärkningsvärt svårt för Real Betis de senaste åren. Senaste mötet på Bernabeu slutade 0-0 och i Sevilla vann Real Madrid med 3-2 förra säsongen. Men ser vi till de fem senaste mötena så har Real Betis plus-statistik då man vunnit två och Madrid bara en medan två matcher har slutat oavgjort.

Det stora frågetecknet för Real Madrid är hur man ska lösa mittbacksfrågan efter att det ordinarie mittlåset lämnat. I de två inledande matcherna har Eder Militao och Nacho varit Ancelottis svar på den frågan och de har väl inte direkt tystat den diskussionen än så länge.

Det här är ett sämre och framförallt mer ålderstiget Real Madrid än på länge, men en spelare om Vinicius Junior har ändå skänkt hopp om framtiden. Trots att han inte har startat någon match så här står han redan på tre gjorde mål.

Mittlåset är ett frågetecken och flertalet nyckelspelare har passerat sitt bäst före-datum – men med det sagt tror jag att Real Madrid kommer se till att vinna den här matchen.

De är fortfarande ett så pass mycket bättre lag än Real Betis och till oddset 1.85 gånger pengarna hos CampoBet blir mitt spel en rak tvåa på den här matchen.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Madrid vinner
Odds: 1.85
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 22:00, lördag 26 augusti 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: