Speltips Real Betis – Real Madrid 5/3: Stormatch i Sevilla

Axel Sjödin Publicerat: 5 mars 2023

Söndagskvällen från La Liga avslutas med toppmötet mellan Real Betis och Real Madrid på Benito Villamarín.

Real Betis - Real Madrid

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Det blir stormatch i Sevilla på söndagskvällen då Real Betis får besök av de regerande mästarna Real Madrid. Gästerna är klara favoriter inför mötet, men hemmalaget har i alla fall visat prov på stigande form och är när att lyckas slå sig in i topp fyra igen.

Det har varit en skakig säsong för Real Betis som har blandat och gett. De har haft en hög högstanivå men en låg lägstanivå och blandar man in att de är laget med flest röda kort i ligan så får vi en väldigt blandad skörd av resultat såhär långt.

Men nu har de i alla fall vunnit tre raka matcher mot sämre motstånd, vilket långt ifrån har varit någon självklarhet innan. Det gör att de numera bara är två poäng bakom Atlético Madrid på fjärdeplatsen, samtidigt som Real Sociedad har börjat vackla lite på tredjeplatsen.

Det kommer dock att bli svårt att bygga vidare på vinstsviten när Los Blancos kommer på besök, inte minst då de saknar både Nabil Fekir och Sergio Canales inför mötet.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Real Madrid ska kunna lösa detta

Gästerna har även de haft lite blandade resultat under säsongen, men har visat prov på att det är samma starka lag som vann både La Liga och Champions League förra säsongen. Mötet mot Liverpool på Anfield var ett sådant tillfälle, även om engelsmännen haft stora problem under säsongen.

Storvinsten i England har dock följts upp av ett kryss mot Atlético Madrid i ligaspelet och en förlust hemma mot Barcelona i cupen. Det var kanske inte riktigt det som folk hade förväntat sig efter deras uppvisning mot Liverpool.

Söndagens match kommer i alla fall att bli väldigt viktig ifall de vill hålla kvar i någon form av hopp om en ligatitel. De står inför ett nytt El Clásico i ligan inom ett par omgångar och lär inte ha råd att tappa poäng inför den matchen ifall de vill ha någon chans att stänga gapet upp till Barcelona i tabelltoppen.

Även om Real Betis har tre raka vinster så har motståndet inte varit det bästa och Real Madrid får trots allt ses som klara favoriter här. De vann motsvarande möte i Madrid i höstas med 2-1 och bör nog kunna upprepa det även här. För de 1.78 gånger pengarna som erbjuds på Lucky Sports så tycker jag att det finns ett spelvärde i den raka tvåan här.

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Madrid vinner
Odds: 1.78
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, söndag 5 mars
TV: 
Stream:  cmoresport logo