Speltips Real Betis – Sevilla 7/11: Derby Sevillano

Axel Sjödin Publicerat: 7 november 2021

Helgens La Liga avslutas med en riktig smällkaramell då vi bjuds på derbyt mellan Real Betis och Sevilla på söndagskvällen.

Real Betis - Sevilla

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är en av höjdpunkterna i La Liga-kalendern och bara veckan efter vi fick följa det baskiska derbyt så får vi bevittna det kanske hetaste derbyt på den Iberiska halvön som avslutning på omgången.

Båda lagen är i allra högsta grad fortfarande inblandade i toppen och Real Betis har genom en period av imponerande resultat klättrat en hel del i ligatabellen på senare tid. Men veckan som varit har varit tung för los Verdiblancos då de först föll tungt mot Atlético Madrid med 0-3 på Wanda Metropolitano och nu i torsdags föll med 0-4 mot Bayer Leverkusen i Europa League.

Det är verkligen inte smickrande siffror, särskilt inte för ett Real Betis som såg ut att vara på gång. Motståndet de mötte under perioden de radade upp segrar var dock inte några topplag och tyvärr för Real Betis del så har nog den senaste veckans resultat ändå varit en indikation på att någonting saknas för att de ska kunna hänga med i toppen på riktigt.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Starka i ligaspelet

Sevilla har däremot gått bra i ligaspelet, trots en lite skakig säsongsinledning. Men de sitter nu tillsammans med Real Madrid på 24 poäng i tabellen, en poäng bakom Real Sociedad som har en match mer spelad än de båda jagande lagen där bakom.

Det tabelläget ger såklart extra krydda till en redan kryddstark match och Real Betis hade nog varit väldigt glada över chansen att få sätta käppar i hjulet för Sevilla i toppstriden under söndagskvällen.

Men trots tabelläget så har allt inte varit frid och fröjd i Sevilla än så länge under säsongen. Så sent som i tisdags förlorade de hemma mot ett Lille som verkligen inte imponerat i år och halkade därmed ned till sistaplatsen i deras annars väldigt överkomliga Champions League-grupp. Där hade nog många väntat sig mer från detta Sevilla, men vinner de nu på söndag så är nog allt förlåtet.

Trots Real Betis kanske fina form i slutet av oktober så känns ändå deras två senaste resultat mot Atlético och Leverkusen rätt talande. Jag håller Sevilla som det starkare laget här tycker att det är rätt fina odds på den raka tvåan med 2.57 gånger pengarna hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sevilla vinner
Odds: 2.57
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: