Speltips Real Madrid – Alavés 10/7: Tankar från målmarknaden

Spelbloggare Publicerat: 10 juli 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Toppform mot, ja, katastrofform. Två vitt skilda världar. Real Madrid mot Deportivo Alavés – det har vi att vänta i den senare av två matcher från La Liga under fredagskvällen. Valet av speltips? Enkelt!

  Rygga vårt speltips hos casumo sport!

Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av matchen: Läs mer här!

Det är kanske inte precis såhär vi är vana vid att se Real Madrid – stabila snarare än sprudlande – men det är ett alldeles uppenbart succérecept. Efter uppehållet har ”Marängerna” tagit ett järngrepp om serietiteln och det efter sju segrar av sju möjliga. De tre senaste av dessa, alla med siffrorna 1-0.

Nu ska man bara köra ända in i kaklet, med fyra matcher kvar att avverka; denna, Granada borta, Villarreal hemma och Leganés borta. Ganska tacksamt schema och detta när man, trots matchen mindre spelad än jagande Barcelona, har pinnen ner till desamma. Nu är det nära – helt i deras händer!

Deportivo Alavés kommer med all säkerhet fixa kontraktet, vilket också var målet. Spelåret håller emellertid på att avslutas i ren och skär katastrof – fem raka förluster i match med blott ett mål framåt och sex av sju torskar totalt efter uppehållet. Den värsta av dessa var, förstås, förlusten med de förnedrande tennissiffrorna 0-6 mot Celta Vigo.

Nåja, för att helt och hållet säkra La Liga-spel behöver de vinna en match – men det kanske man snarare siktar på senare mot Getafe eller Real Betis, snarare än i denna match eller avslutningen mot Barcelona?

Försvarsstarkt mot uddlöst – med slutsumman målsnålt

Alavés har alltså hittat nätet vid ett tillfälle på fem matcher, med fyra av dessa som klivit under 2,5 mål och alla 3,5. Real Madrid har hållit nollan fyra matcher i följd; tre med 1-0-vinster och en med 2-0. Inte en enda av de sex senaste har innehållit fler än tre baljor totalt.

Så, försvarsstarkt mot uddlöst – slutsumman borde kunna bli målsnålt här, va? Addera på detta ett Alavés som förväntas krypa ner djupt i positionerna och ha fullt fokus på försvarsspelet.

Nu har Marängerna förvisso Daniel Carvajal samt Sergio Ramos avstängda, men mot ett så pass avtrubbat Alavés borde de ändå kunna hantera motattackerna, omställningarna, med bravur. Dessutom ser det ut som att Eden Hazard kommer missa matchen, vilket trubbar av dem även i det offensiva.

Under 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt tre – tas till 1,80 x insatsen hos Casumo Sport.

Annons:
  Rygga spelet hos casumo sport – Få ett freebet på 300 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,80
Bolag: Casumo Sport
Spelstopp: 21:45, fredag 10/7 2020
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo