Speltips Real Madrid – Athletic Bilbao 15/12: Specialspel

Simon Pålsson Publicerat: 15 december 2020

Real Madrid har prickat formen i precis rätt läge och gäller som klar favorit hemma mot Athletic Bilbao i spanska La Liga den 15 december 2020.

Real Madrid - Athletic Bilbao

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter en intensiv helg med ligafotboll över hela Europa är det nu dags för en veckoomgång som kommer att kantas av matcher från flera toppligor. Från den spanska högstaligan väntar tisdagsmötet mellan Real Madrid och Athletic Bilbao, ett möte som har fått tabellen att halta då det tidigare har skjuts upp.

Det har varit en lite stökig inledning på säsongen för hemmalaget och det hela har mynnat ut i att Zinedine Zidane rent av har blivit allt mer ifrågasatt. Det är en del som menar på att den franske huvudtränaren inte är rätt man för jobbet och att man behöver ett annat typ av ledarskap.

Men samtidigt pekar det mesta på att Zinedine Zidane räddade både sitt jobb och sitt anseende förra veckan, med en tung vinst i Champions League som gjorde att man tog sig vidare till åttondelsfinal, och en ännu tyngre vinst mot Atletico Madrid i La Liga. En förlust där hade gjort att man halkat efter ytterligare i toppstriden.

Just nu är det snarare vidöppet för Marängerna att blanda sig i striden om La Liga-titeln igen och det litar jag blint på att man siktar på att göra. Men då behöver man använda den vinter som nu kommer till att rada upp vinster på löpande band. På ett sätt som man inte har klarat tidigare under säsongsinledningen.

Det får man säga är målsättningen inför mötet med Athletic Bilbao, ett lag som har haft en deppig utveckling sista säsongerna och som inte ser ut att kunna leva upp till sin målsättning om att slåss om Europaplatserna.

I min värld är det ingen tvekan på att Real Madrid ska gälla som klar favorit här och det mesta pekar på att man också går ganska hårt för att vinna matchen.

Real Madrid har hittat stinget

Det som möjligen oroar för hemmalaget Real Madrid är det frånvaroläge man har. I dessa tider är det viktigt att hela tiden kunna rotera i laget och sista veckorna har spelarna fått spela både helgmöten och sedan tunga Champions League-möten i veckorna. På vilket sätt roteras det inför den här matchen?

Vad vi vet är att Casemiro inte kan spela då han är avstängd. Detta sedan han fick sitt gula kort senast mot Atletico Madrid. Det var i princip ränta på det spelet, att Casemiro skulle varnas i ett derby.

Därutöver är Luka Jovic skadad och spelar därför inte av den anledningen, medan Martin Ödegaard, Eden Hazard och Mariano Diaz alla provas lite senare. Troligen på matchdagen.

I bortalaget kommer inte Peru Nolaskoain till spel, men i övrigt kan man spela med sitt starkaste lag.

Min känsla är dock att det inte räcker. Real Madrid vinner mot noll spelas till 2,40 gånger såsen hos Betfair.

Speltips:

Speltips: Real Madrid vinner och håller nollan
Odds: 2,40
Bolag: Betfair
Spelstopp: 22:00, tisdag 15 december 2020
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds:


Ingress

Real Madrid - Athletic Bilbao

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen


Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  unibettv logo

Jämför odds:


Ingress

Real Madrid - Athletic Bilbao

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen


Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: