Speltips Real Madrid – Barcelona 20/3: El Clasico

Axel Sjödin Publicerat: 20 mars 2022

En spännande fotbollssöndag avrundas med El Clásico från Santiago Bernabeu mellan Spaniens två giganter.

Real Madrid - Barcelona

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är inte direkt någon ligatitel på spel den här gången då Real Madrid har dragit ifrån rejält i toppen. Men det är Spaniens två formstarkaste klubbar som ställs mot varandra i detta anrika möte.

Real Madrid fortsätter att ånga på i ligan och har nu ett gap på tio poäng ned till Sevilla och femton poäng ned till Barcelona och Atlético Madrid. Med tio matcher kvar att spela så ska det väldigt mycket till för att de ska tappa ligatiteln i år.

Även på annat håll har de skördat framgångar då de stod för en väldigt fin insats mot PSG i Champions League där de vände ett 0-2-underläge i andra halvlek och spelade ut fransoserna på Bernabeu. Karim Benzema stod för tre mål inom loppet av drygt en kvart framför en lyrisk hemmapublik.

Marängerna har hittat tillbaka till sin toppform vad det verkar som, men det faktum att Karim Benzema är lite tveksam till spel kan spela en väldigt stor roll beroende på hur utfallet blir.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Barcelona har blivit bättre än senast

Även Barcelona verkar som sagt vara i toppform då de sakta med säkert har förbättrats stegvis under Xavis tid som tränare för klubben. Förra helgen tog de sin fjärde raka vinst i ligaspelet då de körde över Osasuna med 4-0 framför hemmapubliken på Camp Nou.

Med 14 mål framåt under dessa fyra segrar så har de bevisat hur vassa de är framåt med sina nyförvärv från januarifönstret. Defensivt så har de fortfarande en del att jobba på och ifall nu Benzema kommer till spel så kan de få problem med honom och Vinicius Junior som båda har varit fantastiska under säsongen.

Barcelona har inte heller haft lika många dagar att vila som sina motståndare då katalanerna spelade Europa League i Istanbul under torsdagen. Det var inte en särskilt välspelad match, men Barcelona gjorde vad som krävdes då de slog Galatasaray med 2-1 och säkrade sin plats i kvartsfinalen.

Senaste lagen möttes i höstas så var Real Madrid det klart bättre laget och vann rättvist med 2-1 på Camp Nou. Sedan dess så har Barcelona dock förbättrats märkbart och inför söndagens drabbning så är det inte alls lika självklart kring vilket lag som är favoriter. Real Madrid har dock varit bättre i stormatcher och med deras uppvisning mot PSG i åtanke så är det svårt att inte spela på hemmalaget här för 2.37 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Madrid vinner
Odds: 2.30
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: