Speltips Real Madrid – Cadiz 19/12: Årets sista hemmamatch

Axel Sjödin Publicerat: 19 december 2021

Ligaledarna Real Madrid ställs mot Cádiz som befinner sig under nedflyttningsstrecket på söndagskvällen.

Real Madrid - Cadiz

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Real Madrid fortsätter att dra ifrån sina konkurrenter i toppen av La Liga och har nu sex raka vinster i ligaspelet. När Cádiz nu kommer på besök så har de alla möjligheter i världen att utöka den fina sviten ytterligare och potentiellt skaffa sig en riktigt fin buffert ned till Sevilla mot möter Atlético Madrid och Barcelona härnäst.

Los Blancos har dock drabbats av ett coronautbrott i truppen inför matchen mot Cádiz och det är en handfull spelare borta. Luka Modric, Marco Asensio, Gareth Bale, Rodrygo och Marcelo har alla blivit smittade och lär inte kunna spela deras sista hemmamatch för året.

La Liga har dock mycket tuffare regler när det kommer till att ställa in matcher, så det lär inte bli som för Tottenham i Premier League som har fått ett par matcher uppskjutna på grund av pandemin.

Men trots coronaläget så går såklart Real Madrid in som solklara favoriter här. De har varit i strålande form i såväl ligan som i Champions League och kommer att försöka avsluta en väldigt fin höst på bästa sätt.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Cádiz har inte alls varit lika vassa i år

Gästerna lyckades faktiskt slå Real Madrid i motsvarande möte under fjolårssäsongen då de var nykomlingar. Men Cádiz i år har inte alls samma fina höst som de hade då och det finns inte mycket som pekar på att de skulle ha någon chans på Santiago Bernabeu på söndag.

Trots att de förvånansvärt nog fick med sig tre poäng från San Mamés i matchen mot Athletic Bilbao i början av november så är det deras enda seger på deras tolv senaste ligamatcher. I övrigt är det fem kryss och sex förluster trots att de har haft ett ganska överkomligt spelschema.

De fick med sig ett kryss hemma mot Granada senaste, men innan dess så har det varit tre förluster som inte ens har varit nära mot Elche (1-3), Atlético Madrid (1-4) och Getafe (0-4). Deras två nästkommande matcher mot Real Madrid och Sevilla förväntas därmed inte bli någon trevlig historia för andalusierna.

Trots en del bortfall på grund av corona så kommer Real Madrid kunna ställa ett slagkraftigt lag på planen och för 1.67 hos 888sport så är spelet på hemmalaget med -1,5 asian värt att spela på i min mening.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Madrid -1,5 asian
Odds: 1.67
Bolag: 888sport
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: