Speltips Real Madrid – Eibar 3/4: Högoddsare

Spelbloggare Publicerat: 2 april 2021

Toppen möter botten i spanska La Liga när Real Madrid står för värdskapet mot Eibar under lördagseftermiddagen. Vi bjuder på en högoddsare till speltips inför vad som komma skall.

Real Madrid - Eibar

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

På platsen som tredjejumbo, nedflyttningsplats, parkerar ett löjligt formsvagt Eibar och efter 12 matcher, varav 11 i seriespelet, på raken utan att ha vunnit blir pressen på laget allt tyngre samt påtaglig. När – om – ska det vända?

På säsongen har man blott tio matcher kvar och två poäng upp till Elche, på säker mark, närmast. Laget har fått ett par veckors efterlängtad vila till följd av landslagsuppehållet som varit. Innan dess kommer man dessutom från en match som var ett stort kliv framåt; 1-1 borta mot Athletic Bilbao.

Real Madrid, liksom ett par av de andra toppklubbarna, har haft perioder av djupare svackor under säsongen – men utan att titelmöjligheten är sumpad. “Marängerna” hittas på tredjeplatsen och har två pinnar upp till Barcelona samt sex till Atlético Madrid.

Hit kommer laget med tre raka vunna, liksom tio utan förlust, så formkurvan pekar onekligen uppåt. Till andraplacerade Barcelona är avståndet på två poäng och till serieledande Atlético Madrid sex. Gäller att avsluta på bästa möjliga sätt, om titelhoppet ska leva vidare.

5,75-oddsare

Visst, det mesta pekar på en hemmavinst. Men det indikerar också oddsen på. Det kan snarare vara på sin plats med ett långskott – en högoddsare.

Offensivt fick Real Madrid förvisso fart på det innan uppehållet, men nu har två veckor passerat och ett av bekymren under säsongen har varit just avsaknaden av spets medan det defensiva sett desto bättre ut. Vid upprepande tillfällen har man haft problem att få hål på mer samlade försvar.

Och för Eibars del kommer nästan allt handla om att tajta till det defensivt – någonting de lyckades väl med senast, alltså för ett par veckor sedan, i 1-1-mötet mot Bilbao. Segrarna må ha ekat med sin frånvaro under hela kalenderåret, medan kryssen duggar desto tätare.

Det raka krysset, att det slutar oavgjort, är värt en chanspeng till oddset 5,75 hos Interwetten.

  Rygga spelet hos Interwetten – testa dem redan idag!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 5,75
Bolag: Interwetten
Spelstopp: 16:15
TV: 
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: