Speltips Real Madrid – Elche 23/1: Underskattade

Axel Sjödin Publicerat: 23 januari 2022

Real Madrid välkomnar Elche till Santiago Bernabeu under söndagseftermiddagen.

Real Madrid - Elche

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter att ha inlett året med en chockartad förlust mot lokalrivalen Getafe så verkar Real Madrid ha kommit tillbaka på fötter igen och fortsätter att vinna i såväl cuper som ligaspel.

De hade en väldigt lång frånvarolista på grund av COVID-19 då de mötte Getafe efter nyår, något som har lättat sedan dess. De senaste veckorna har de hunnit vinna den spanska supercupen mot Athletic Bilbao efter att först ha slagit ut Barcelona i semifinalen, vunnit mot Valencia med klara 4-1 i ligan och dessutom ha slagit ut just Elche i Copa del Rey med 2-1 efter övertidsdrama.

Real Madrid må kanske inte spela den vackraste fotbollen under Carlo Ancelotti men den är sannerligen effektiv. Då Sevilla bara fick med sig ett kryss borta mot Valencia i onsdags så har Real Madrid återigen chansen att försöka dra ifrån i ligan då de nu har fyra poängs försprång ned till Sevilla – deras enda realistiska konkurrent till ligatiteln i nuläget.

Skadeläget ser också väldigt bra ut för Los Blancos och det finns inte många orosmoln på himlen för de spanska giganterna. Inför mötet mot Elche så får de även tillbaka Karim Benzema och Thibaut Courtois som båda har spelat oerhört bra under säsongen.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Elche har haft en imponerande start på året

Gästerna må vara indragna i bottenstriden men har på det senaste gjort ett rejält ryck, vilket tagit dem till femtonde plats i tabellen. De har ännu inte förlorat under 2022 och har faktiskt två oerhört imponerande vinster i ligaspelet i ryggen.

Förra helgen slog de Villarreal hemma med uddamålet och dessförinnan fick de med sig en vinst borta mot Espanyol, något väldigt få lag har lyckats göra mot en av seriens absolut starkaste hemmalag under säsongen.

De stod också för en stark insats senast så sent som i torsdags mot Real Madrid då mötet i Copa del Rey slutade mållöst efter ordinarie tid. Elche var faktiskt det lag som tog ledningen i den 103:e minuten, men de kunde inte hålla emot Real Madrids anstormning och de fick tillslut se sig besegrade med 1-2 efter ett sent avgörande av Eden Hazard.

Real Madrid är självklart stora favoriter på Santiago Bernabeu mot ett lag som Elche, men oddsen är i min mening alldeles för låga på Real Madrid med tanke på vilka imponerande insatser som Elche har stått för på senaste. Jag tror att Real Madrid vinner utan att det blir någon utklassning och hos 888sport kan vi också hitta ett spel på Elche med +2,5 asian för hela 1.61, vilket blir vårt spel till matchen.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Elche +2,5 asian
Odds: 1.61
Bolag: 888sport
Spelstopp: 16:15
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: