Speltips Real Madrid – Granada 6/2: Dags att studsa tillbaka

Axel Sjödin Publicerat: 6 februari 2022

Ligaledarna Real Madrid tar emot Granada som avslutning på en spännande söndag i La Liga.

Real Madrid - Granada

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är en på papperet enkel match för ligaledarna då femtondeplacerade Granada kommer på besök till Santiago Bernabeu under söndagskvällen. Men Real Madrid har några plumpar i protokollet under januari och har därmed knappast råd att slappna av här.

Sedan årsskiftet har de i alla fall säkrat sin första titel i supercupen som avgjordes mot Athletic Bilbao i Saudiarabien, men utöver det så har Los Blancos haft en del bekymmer. De inledde januari med att förlora mot Getafe och har sedan dess haft problem med Elche två gånger om.

Först krävdes det övertid för att besegra dem i cupen och därefter fick bottenlagen med sig en poäng hem från Madrid i ligaspelet. Även Athletic Bilbao fick chansen att utkräva revansch för supercupfinalen då de slog ut Real Madrid i kvartsfinalen av Copa del Rey med matchens enda mål i den 89:e minuten.

Det har som sagt varit en skakig månad för Real Madrid, men skador har också spelat en roll i det hela. De är nästan fulltaliga nu på söndag dock, men Vinícius Junior är avstängd och deras viktigaste spelare Karim Benzema är fortfarande tveksam till spel. Har var inte med tidigare i veckan och kanske vågar Carlo Ancelotti inte riskera honom nu heller.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Granada verkar ha tappat form

Gästerna har två raka förluster i ligan mot Getafe och Osasuna men kommer dessförinnan från en väldigt imponerande svit där de var obesegrade i sju raka matcher. De var inblandade i bottenstriden för inte alls längesedan, men genom tre vinster i december, bland annat mot Alético, så har de klättrat rätt rejält.

Formen verkar dock ha börjat avta i och med deras två senaste förluster och det är svårt att se hur de ska kunna få med sig något från Santiago Bernabeu. Men oavsett hur det går på söndag så verkar Granada i alla fall gå åt rätt håll.

De har varit aktiva under januarifönstret där de värvat en handfull spelare. Bland annat anfallaren Matías Arezo från River Plate som har haft ögonen på sig från större klubbar än Granada. Det har potentialen att bli en väldigt lyckad värvning.

Då Real Madrid är nära inpå fulltaliga igen så ska de kunna slå Granada med lite marginal här. De har en del att bevisa efter en skakig månad och jag tror att de lyckas här. Därmed spelar vi på Real Madrid med -1,5 asian för 1.75 hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Madrid -1,5 asian
Odds: 1.75
Bolag: 888sport
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: