Speltips Real Madrid – Huesca 31/10: Tidig avspark

Simon Pålsson Publicerat: 30 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Redan tidigt på eftermiddagen är det dags för Real Madrid att jaga tre poäng hemma mot Huesca i La Liga den 31 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det går inte att anmärka på att toppmatcherna runt mo i Europa duggar för långsamt just nu, med den otroligt intensiva inledning på säsongen som har varit. Efter att ha spelat Champions League i veckan ska Real Madrid redan på lördagen spela mot SD Huesca i La Liga.

Det här är ett lag som man alla dagar i veckan ska vara bättre än, men som efter sju spelade omgångar faktiskt bara har förlorat två matcher. Trots detta ligger man på nedflyttningsplats eftersom man faktiskt inte har vunnit någon match. Det säger sig själv att det blir en ganska svag poängskörd totalt.

Real Madrid har bara förlorat en match av sina 17 senaste i ligaspelet, men har också haft en inledning på säsongen som varit lite krampaktig, inte minst när man spelat i Champions League. Nu i veckan räddade man krysset mot Borussia Mönchengladbach med minsta möjliga marginal. Innan dess var man alltså på väg mot två raka förluster.

Vad man ska ha med sig är att Real Madrid vunnit båda mötena med SD Huesca senast laget var uppe, men då bara med uddamålet.

Efter en lite skakig inledning på den här säsongen har Real Madrid nu press på sig att smälla till med en bra prestation och vinna komfortabelt. Skulle jag tro.

Handikappspelet hämtas

Real Madrid har haft en lite skakig inledning på säsongen, med ett par potentiella nyckelspelare som varit borta och som av den anledningen gjort laget aningen svagare. För min personliga del tycker jag att det största problemet är att Nacho inte finns med längre. Han är skadad och har inte spelat på ett tag. Det gör att man får spela med ersättaren Militao som inte är tillräckligt bra. För att tala klarspråk.

I övrigt kommer man att sakna Daniel Carvajal och Martin Ödegaard inför matchen, medan Alvaro Odriozola och Mariano ska vara tillbaka i träning.

Exakt hur laget formeras återstår att se, men vi kan konstatera att man kommer att gå för att vinna den här matchen på bästa möjliga sätt.

SD Huesca däremot har Pedro Lopez, en viktig spelare minst sagt, på sin skadelista. Det finns vissa förhoppningar om Mikel Rico och Shinki Okazaki, men vi skulle inte räkna med någon av spelarna i den här matchen.

SD Huesca har alltså inte vunnit någon av sina elva senaste ligamatcher på bortaplan. Att man skulle ta och göra det här känns högst osannolikt.

Real Madrid -1,25 (asian handicap) spelas till 1,80 gånger smeten hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Real Madrid -1,25 (asian handicap)
Odds: 1,80
Bolag: Betsson
Spelstopp: 14:00, lördag 31 oktober 2020
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: