Speltips Real Madrid – Osasuna 1/5: Guldstrid för ”Marängerna”

Spelbloggare Publicerat: 1 maj 2021

Håller nerverna på att ställa till det för Real Madrid? Guldhoppet lever dock i allra högsta grad och härnäst väntar Osasuna i La Liga, i en match vi förväntar oss någon form av islossning. Här hittar ni vårt speltips.

Real Madrid - Osasuna

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

1. Atlético Madrid, 33 matcher: 73 poäng
2. Real Madrid, 33 matcher: 71 poäng
3. Barcelona, 33 matcher: 71 poäng
4. Sevilla, 33 matcher: 70 poäng

Fem omgångar kvarstår av spelårets La Liga och vi har ett virrigt getingbo i titelstriden. Topptrion har alla haft vissa bekymmer på sistone, medan Sevilla tågat på rejält och knappat in. Nu är det så gott som öppet mellan dessa fyra.

Real Madrid har förvisso inte torskat på 13 seriebataljer, men kryssat två av de tre senaste – mot, på pappret, något mindre tungt motstånd – och senast blev det bara 0-0 hemma mot Real Betis. Detta varvas dessutom med Champions League-slutspel, där man fick 1-1 i första matchen mot Chelsea och det nästa vecka ska koras vilken av klubbarna som får spela final.

Frågan är: klarar Real Madrid att hålla båda bollar i luften? Man har varken råd att slappna av eller rotera överdrivet hårt i matcherna. Kan finnas risk för trötta ben och huvuden när matcherna duggar tätt och pressen intensifieras. Addera viss skadeproblematik på det; Lucas Vázquez och Daniel Carvajal out, utöver frågetecken kring trion bestående av Federico Valverde, Ferland Mendy och Sergio Ramos.

Tar chansen

Vad som varit Real Madrids stora problem på senare tid är hur offensiven trubbats av, vilket kan vara extra problematiskt mot tillbakalutade motståndarna.

Här ska det dock nämnas att Osasuna, utöver enskilda positioner, inte har någonting av värde att spela för. Kan således bjuda upp lite extra till dans – lyfta positionerna något? Efter en bra period, kommer de dessutom närmast från en 1-2-förlust mot Celta Vigo.

Grundkapaciteten talar för Real Madrid, liksom motivationsfaktorn. Här finns det bara en sak på tapeten: att vinna. Och vi tror att “Marängerna” tar chansen för att hålla sig kvar i titelracet. Islossning på gång?

Real Madrid spelas med -1,25 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid uddamålsförlust – till oddset 1,90 hos Bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta upp till 1 250 kr spelkrediter bonus!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Real Madrid -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,90
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: