Speltips Real Madrid – Real Sociedad 1/3: Tack och bock, Unibet…

Spelbloggare Publicerat: 1 mars 2021

Svenskstjärnan Alexander Isak är en av Europas hetaste anfallare just nu. Under måndagskvällen tar han och hans Real Sociedad picket och packet till den spanska huvudstaden för att ställas mot Real Madrid. Vi tipsar om en 3,60-oddsare.

Real Madrid - Real Sociedad

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sex raka seriematcher med mål och därmed tangerat klubbrekord – man kan onekligen inte påstå annat än att Alexander Isak tillhör skiktet av Europas hetaste anfallare under 2021. Den totala målskörden på dessa matcher är dessutom på nio fullträffar. Ett makalöst facit.

Detta har förstås också bidragit till starka resultat i La Liga, nu med tre raka matcher vunna och totalt nio mål framåt på dessa. Däremot stod det klart att man åkte ur Europa League-slutspelet i veckan – Manchester United blev helt enkelt ett par nummer för stora.

Ännu starkare ser Real Madrid ut; fem segrar i följd, varav fyra i serien och ena borta över Atalanta i Champions League. På dessa har enbart ett mål släppts in och något chockerande är det att det framförallt är defensiven, snarare än offensiven, som skördat framgångarna.

Trots detta har “Marängerna” alltjämt en uppförsbacke till toppen av kullen, serieledande rivalen Atlético Madrid. Kommer inte finnas speciellt stort utrymme till förlorade poäng framöver.

Men det finns orosmoln inför matchen; upp emot nio spelare riskerar missa matchen, däribland Eden Hazard, Karim Benzema samt Marcelo. Gästerna saknar Luca Sangalli, Miguel Ángel Moyá, Joseba Zaludua, Mikel Merino och eventuellt Artiz Elustondo.

Tack och bock, Unibet

Trots att Real Madrid verkar ha fått ordning helt på defensiven, är det svårt att hålla fingrarna borta när Unibet ställer ut hela 3,60 x insatsen för målskyttespelet på Alexander Isak. Det är betydligt högre än hos majoriteten av konkurrenterna.

Vi ska påminna oss om att Real Sociedad också är ett topplag, likt Real Madrid, och att det blir en av hemmalagets – på förhand och pappret – tuffaste matcher under 2021. Räkna med offensiva hot från Sociedad, med en formtoppad Alexander Isak i spetsen.

Låt oss upprepa: han har nätat i sex raka La Liga-matcher. Nio totalt på dessa.

3,60 – ja, det är bara att tacka, ta emot och hålla tummarna…

  Rygga spelet hos Unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Alexander Isak målskytt ”anytime”
Odds: 3,60
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: