Speltips Real Madrid – Real Valladolid 30/9: Klar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 30 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Real Valladolid får det inte enkelt i La Liga borta mot Real Madrid onsdagen den 30 september 2020. Vi rekar med odds inför matchen.

  Rygga vårt speltips hos betsson!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har inte spelats mer än ett antal matcher av den spanska ligasäsongen, och redan nu har vi en tabell som haltar en aning eftersom att lagen har spelat lite olika antal matcher. Real Madrid klev exempelvis in i handlingarna senare än övriga lag.

Men med en vinst och ett kryss har man fått en okej inledning på säsongen, att jämföra med Real Valladolid som står på halva poängskörden med en match mer spelad. Det blir som vanligt en säsong på den nedre halvan för det laget. Det vågar jag nästan lova redan nu.

Real Madrid är sin vana trogen ett starkt hemmalag, och står nu på sju raka vinster i La Liga. Det är inte på Santiago Bernabeu som man ska möta Real Madrid om man vill försöka skrälla.

Faktum är att man också bara har tappat poäng i två av sina elva senaste tävlingsmatcher mot Real Valladolid, och att det i sig säger en hel del om styrkeförhållandet mellan lagen. Det må vara i rätt skede av säsongen att möta den spanska giganten, men det är stor fördel för hemmalaget ändå.

Real Madrid tar kommandot direkt

Real Madrid har sin vana trogen en synnerligen stark trupp inför den här säsongen, och vore det inte för att man nu har ett par tunga skador hade man troligen formerat sitt starkast möjliga lag när vi fortsatt är tidigt på säsongen och spelschemat än så länge inte är alldeles för tätt. Mariano, Eder Militao och Toni Kroos står alla utanför laget.

Den sistnämnda har nyligen dragit på sig en skada som lär hålla honom borta i ett par veckor vad det verkar. Förhoppningen är att han ska vara redo för spel igen efter det stundande landslagsuppehållet nu i oktober månad. Marco Asensio och Eden Hazard är spelare som ännu inte har kunnat spela den här säsongen, men som är tillbaka i försiktig träning och väntas komma in i spel snart.

Det går att jämföra med bortalaget Real Valladolid, vars trupp i utgångsläget inte håller samma höga nivå som Real Madrids trupp gör. Men det säger sig själv såklart. Kiko Olivas, Ruben Alcaraz, Javi Moyano och Joaquin Fernandez står alla utanför truppen. Som om det inte vore nog med det har Jordi Masip dragit på sig corona och det är inte säkert om han är i speldugligt skick än.

Real Madrid må inte ha prickat toppformen än, men rimligen bör man vinna den här matchen relativt bekvämt. Någonting annat vore förvånande.

Real Madrid vinner första halvlek spelas till 1,66 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos Betsson. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Real Madrid vinner (första halvlek)
Odds: 1,66
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:30, onsdag 30 september 2020
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: